MK Stršljen

Protekli vikend je grad bio centar okupljanja bajkera iz cijele Europe

MK Stršljen i Banja Luka još jednom su se pokazali kao odlični domaćini velikom broju bajkera koji su tijekom dva dana prodefilirali banjalučkim ulicama
AutoMoto / Flash | 27. 05. 2019. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Treći Moto Fest, Banja Luka još jednom je potvrdio kako je jedan od najvećih regionalnih moto skupova i da sa kvalitetom programa i organizacije zasigurno ide u pravcu vodećeg u ovom dijelu Europe'', navode organizatori.

MK Stršljen i Banja Luka još jednom su se pokazali kao odlični domaćini velikom broju bajkera koji su tijekom dva dana prodefilirali banjalučkim ulicama i uživali u sadržaju i programu trećeg po redu Moto Festa.

Velikim moto defileom kroz Banja Luku, moto sajmom na kojem se predstavilo 12 renomiranih izlagača najnovijih svjetskih moto brendova, stunt vožnjama, te odličnim nastupima 10 domaćih i regionalnih bendova na 2 stagea, završena je još jedna moto avantura u kojoj je uživao veliki broj bajkera iz BiH i Europe, te oko 20 000 posjetitelja.

Članovi 330 moto klubova iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Italije, Austrije, Njemačke, Bugarske, Švicarske, Nizozemske, Poljske, Češke, Škotske..., došli su da daju podršku i uživaju u bogatom programu ovog događaja.

Dva dana odlične zabave, uživanja u dobroj glazbi vrhunskih izvođača, izložbi najpoznatijih moto brendova u svijetu, akrobacija majstora stunt vožnji i veličanstveni moto defile kroz Banja Luku i ove godine učinili su grad glavnim centrom okupljanja bajkera iz cijele Europe.

I ovoga puta Moto Fest, Banja Luka je napravio iskorak više u realizaciji glavnog cilja ovog događaja, a to je razvoj i unapređenje moto turizma i moto sporta u gradu na Vrbasu.

MK Stršljen će i u budućnosti nastaviti da kroz program i sadržaje Moto Festa, svoje aktivnosti usmjeri u ovom pravcu, navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close