Rondo

Promocija novih Renault modela Megana i Talismana u subotu na Rondou

AutoMoto / Flash | 03. 06. 2016. u 10:07 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S prvim danom lipnja počela je prodaja nove Renaultove limuzine Talisman na BH tržištu. Prigoda je to da se stanovnicama Mostara i okoline sutra (subota 4.6.) na Rondou predstave najnoviji, a i neki već poznati Renault modeli.

Nasljednik modela Laguna i Latitude kombinira downsizing filozofiju, prestižnije materijale i vrhunsku završnu obradu, komforniju unutrašnjost i visoku posvećenost detaljima, do sada rezerviranu isključivo za automobile iz premium segmenta.

Renault Talisman je prvi i jedinstveni model u srednjoj klasi, koji nudi šasiju sa četiri upravljiva kotača 4Control® za vrhunski užitak u vožnji, inovativni i ujedno izvanvremenski sistem MultiSENSE® koji omogućava bezbroj promjena na postavkama automobila (standard od druge razine opremljenosti Business), kao i sveobuhvatni multimedijalni sistem R-Link2® sa unikatnim 8,7 inčnim centralnim ekranom.

Novi Renault Megane je sve samo ne konfekcijski skrojen model kompaktne klase. Vojska dizajnera i inžinjera je disala jednim plućima kada je pokrenut, razvijan i okončan projekat četvrte generacije Megana. Svaki segment novog Meganea, od atraktivnog dizajna sa high-tech LED svjetlima, zatim raskošnog enterijera sa vrhunskom završnom obradom, te na vrhuncu importiranje napredne tehnologije iz viših segmenata sa unikatnom 4Control šasijom, brušen je pažljivo poput stranica najfinijeg dijamanta.

Uz Megane i Talismana GUMA M će u Mostaru će posjetitelji moći vidjeti i već dobro poznate modele Captur i Kadjar, veliki izbor guma za ljetnu sezonu te aktualne servisne akcije.

Ovo zanimljivo događanje možete posjetiti sutra na mostarkom Rondou od 8 – 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close