Servis uz osmijeh

Proljetna servisna akcija u Ford servisu u Sarajevu

Redovno održavanje vozila je od suštinskog značaja, tako da možete dugo da uživate u svom vozilu i da ste uvijek sigurni na putu.
AutoMoto / Flash | 17. 05. 2019. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Servis i održavanje vozila je za većinu ljudi više neophodno zlo nego veliko zadovoljstvo. Razumljivo, jer ove stvari se obično povezuju sa naporima i troškovima. Zbog toga želimo da servis vozila učinimo što je moguće praktičnijim, jednostavnijim i transparentnijim. Tako da samo dobijete ono što stvarno želite. I ostavite nas sa osmijehom. Kako? Uz pomoć specijalnih servisnih akcija koje su prilagođene upravo Vašim potrebama.

U ovlaštenom Ford Servisu u Sarajevu, za Ford putnička vozila starija od 4 godine imate potpunu kontrolu troškova i posebnu cijenu od 110,00 KM za Ford Motocraft Servis koji uključuje: pregled vozila u 20 točaka, zamjenu ulja i uljnog filtera te zamjenu filtera zraka.

Redovno održavanje vozila je od suštinskog značaja, tako da možete dugo da uživate u svom vozilu i da ste uvijek sigurni na putu.

Da bismo uvijek pazili na sve i ne samo iznenada vidjeli tragove oštećenja, imamo atraktivnu ponudu za zamjenu brisača. Ford Motorcraft brisači savršeno odgovaraju Vašem vozilu i garantiraju Vam dobar kvalitet i trajnost. Za sva Ford vozila nudimo popust od - 20% na cijenu metlica brisača, a usluga zamjene je gratis. I naravno, mi ćemo besplatno dopuniti tečnost za brisače u Vašem vozilu.

Kao što vidite, održavanje Vašeg automobila može biti prilično lako i jednostavno.

Više informacija o ovoj servisnoj akciji možete dobiti u ovlašenom Ford servisu u Sarajevu, Grand Automotive doo, Alipašina bb (Bare-Šip) i na broj telefona 033 558 840.

 

Kopirati
Drag cursor here to close