Zbog pandemije

Produžuje se jamstveni rok za vozila VW koncerna u BiH

''Svjesni kompleksnosti situacije, proizvođači marki VW AG koncerna (Volkswagen, Škoda, Seat, Audi i Porsche) su se odlučili napraviti ustupak prema krajnjem kupcu'', navode iz Porschea
AutoMoto / Flash | 05. 05. 2020. u 14:26 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog trenutne situacije s Covid-19, mnogi ovlašteni servisi širom svijeta su na žalost zatvoreni, neki djelomično-neki potpuno. U tom kontekstu, nije baš lako odgovoriti na žalbe kupaca ili popraviti vozila.

''Svjesni kompleksnosti situacije, proizvođači marki VW AG koncerna (Volkswagen, Škoda, Seat, Audi i Porsche) su se odlučili napraviti ustupak prema krajnjem kupcu. Za vozila kojima garancija za novi automobil ili produžena garancija ističe ili je istekla u razdoblju od 01.03.2020.. do 31.05.2020., jamstveni rokovi se produžuju za tri mjeseca. Oni se završavaju tri mjeseca nakon isteka originalnog roka trajanja garancije, ali najkasnije do 31.08.2020.'', ističe Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje Porsche Bosna i Hercegovina.

Foto: PR / Shema produžetka

''Moramo napomenuti da propisani broj pređenih kilometara u garantnom roku i dalje ostaje isti. Ove su mjere, s obzirom na okolnosti pandemije Covid-19, jednokratne i dobrovoljne koncesije proizvođača, bez priznavanja bilo kakve odgovornost ili obveze za budućnost.. Našim kupcima je, za slučaj pitanja na ovu temu, dostupna naša služba brige o kupcu (e-mail: [email protected]) koja će u najkraćem roku odgovoriti na sva pitanja i nedoumice naših kupaca. “, dodaje Kozadra.

Kopirati
Drag cursor here to close