Auto klub Hercegovina

Pred nama je vikend auto-moto natjecanja, stunt ridera, akrobacija i ljepotica

AutoMoto / Flash | 19. 05. 2016. u 07:36 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji auto kluba Hercegovina (inače licenciranog prema SAMS) iz Mostara uz suorganizaciju motociklističkog kluba TEAM MK MOSTAR, BIH AMK-a i SAMS-a održat će se 'AUTO MOTO STREET SHOW – MOSTAR 2016' na pomoćnoj pisti zračne luke Mostar u Kosoru.

Za ovu prigodu tvrtka HP investing d.o.o. iz Mostara uradila je cjelokupnu asfaltnu rekonstrukciju piste na kojoj će istinski ljubitelji auto-moto sporta i ovisnici o adrenalinu moći u mostarskom vikendu auto-moto natjecanja vidjeti utrke motocikala i vozila u više klasa.

Sa svojim moćnim strojevima u Mostar stižu natjecatelji iz cijele BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije, a na pisti će se naći oko 40 motocikala i oko 100 vozila.

U oba dana natjecanja održat će se prvenstvo regije i BiH u utrkama ubrzanja na 402 metra za automobile i po prvi put prvenstvo i službeni šampionat BiH u motociklizmu, također na 402 metra.

Važno je napomenuti kako se obje utrke boduju prema FIA sustavu, i ovakvo natjecanje po prvi put se organizira u Mostaru.

U nedjelju će posjetitelji ovog spektakularnog auto showa moći vidjeti i dB Drag Racing (natjecanje u glasnoći zvuka u automobilu), kao i Street Style (natjecanje u vizualnom tuningu vozila).

Dvodnevna događanja u zabavnom dijelu programa obogatit će motociklistički akrobati na tzv "Zidu smrti", a svoje akrobacije na pisti prikazat će i najbolji hrvatski 'stunt rider' Dejan Špoljar.

Vratolomije i akrobacije na popularnom biciklu BMX prikazat će i Leon Vignjević iz Koprivnice čije smo vještine mogli vidjeti i na hrvatskom 'Supertalentu'.

U posebnom dijelu programa bit će priređen 'Sexy car wash' s ljepoticama i pjenom, koje će još više podići temperaturu na vrelom asfaltu mostarske piste. U glazbenom dijelu organiziran je i DJ party i to oba dana natjecanja, cijeli dan i noć. U revijalnom dijelu programa održat će se izložba automobila lokalnih auto kuća, oldtimera, američkih muscle car vozila kao i auto-moto opreme i auto modelizma.

Organizatori su se pobrinuli i da posjetitelji oba dana uživaju u dobroj roštiljadi i prikladnim nagradnim igrama.

Ulaz za posjetitelje je u 10 sati oba dana a cijena ulaznice je 5KM.

Iz auto kluba Hercegovina ističu kako se nadaju velikom odzivu kako natjecatelja tako i posjetitelja, koji će sudeći prema svemu spomenutom u oba dana natjecanja imati što za vidjeti.

Kopirati
Drag cursor here to close