Tracy Morgan

VIDEO| Poznati glumac imao sudar sa tek kupljenim Bugatti Veyronom

Proslavljeni glumac vozio je svoj skupocjeni Veyron na Manhattanu u New Yorku kad se na semaforu sudario sa srebrnom Hondom CR-V.
AutoMoto / Flash | 06. 06. 2019. u 06:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako prenose strani mediji, američki komičar i glumac, 50-godišnji Tracy Morgan, razbio je svoj bijeli Bugatti Veyron Grand Sport ni sat vremena nakon kupnje luksuznog automobila, a cijeli događaj zabilježile su kamere okupljenih prolaznika.

Međutim, najviše pažnje Tracy je privukao svojim ponašanjem nakon sudara što su mnogi okarakterizirali riječju 'bahato'.

Proslavljeni glumac vozio je svoj skupocjeni Veyron na Manhattanu u New Yorku kad se na semaforu sudario sa srebrnom Hondom CR-V. Na objavljenoj snimci vidi se bijesni Tracy koji bahato lupa po prozoru vozačice spomenutog automobila, vrijeđajući dotičnu i nazivajući ju pogrdnim imenima.

'Ku*o, izađi iz automobila', vikao je vidno razljućen komičar dodajući pritom kako je riječ o upravo kupljenom automobilu vrijednom dva milijuna dolara.

'Kad su policajci stigli na mjesto događaja, pronašli su dva vozila koja su bila uključena u vrlo malu prometnu nesreću u kojoj su dva automobila bila u osnovi jedan do drugog, a kad je svjetlo postalo zeleno, automobili su se dodirnuli.

Malo su se trljali', stoji u službenom priopćenju iz policije dok je vozačica Honde CR-V za medije ispričala kako je glumac taj koji je kriv za sudar. Iako je 50-godišnji komičar na licu mjesta bio vidno bijesan, kako prenose strani mediji, cijeli će se slučaj riješiti preko osiguravajućih društava te nitko od sudionika sudara neće snositi nikakve druge posljedice.

Kopirati
Drag cursor here to close