Vozači kamiona

Potrebna dozvola poslodavca za nesmetano kretanje tijekom policijskog sata

Sva teretna motorna vozila moraju imati isključivo odgovarajuće dozvole (potvrda poslodavca) kako bi se nesmetano mogli kretati teritorijem RS-a za vrijeme trajanja policijskog sata.
AutoMoto / Flash | 23. 03. 2020. u 08:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Granične policije obavještavaju javnost kako su se stvorile ogromne gužve na MGP Gradiška, gdje se u carinskom terminalu nalazilo 250 teretnih motornih vozila koji zbog uvedenog policijskog sata u Republici Srpskoj nisu mogli nastaviti dalje, dok na ulazak u BiH čeka još 150 teretnih motornih vozila.

Iz navedenih razloga, ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić, ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić i ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač dogovorili su modalitete prelaska državne granice za teretna motorna vozila i dali suglasnost da navedena teretna vozila koja su prošla graničnu kontrolu i carinsku kontrolu mogu nastaviti dalje kretanje danas i sutra.

No za ubuduće, sva teretna motorna vozila moraju imati isključivo odgovarajuće dozvole (potvrda poslodavca) kako bi se nesmetano mogli kretati teritorijem RS-a za vrijeme trajanja policijskog sata.

Kopirati
Drag cursor here to close