Toyota

Potpuno novi Rav4 u prodaji u BiH od 1. veljače

Novi RAV4 ostaje jedinstven u svojoj klasi nudeći kupcima, pored benzinskog i hibridni pogonski sklop koji se sam napaja.
AutoMoto / Flash | 17. 01. 2019. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najpopularnijih i najprodavanijih SUV-ova na našem tržištu, Toyota Rav4, počinje s prodajom svoje pete generacije u Bosni i Hercegovini od 1. veljače, a kupcima će osim potpuno novog dizajna donijeti i velika poboljšanja performansi, sposobnosti i sigurnosti.

Kada je 1994. godine ugledala svjetlo dana, prva generacija Toyotinog originalnog modela RAV4, predstavila je svijetu jednu potpuno novu vrstu automobila - onu koja je kombinirala superiorne performanse na cesti i na terenu, čvrst izgled SUV-a s kompaktnim dimenzijama i jednostavnim upravljanjem i stabilnošću.

Isti pionirski duh je prisutan u potpuno novom RAV4 pete generacije. Sa svojim niskim centrom gravitacije i značajno povećanom krutošću karoserije, nova platforma RAV4 direktno doprinosi superiornom upravljanju i udobnosti u vožnji, nudi prostranu unutrašnjost i vodeći teretni prostor u klasi. Snažan, privlačan dizajn, naglašen je nižim krovnim i linijama haube, te većim razmakom od tla. Osim što pruža više prostora i udobnosti, kabina pokazuje izuzetanu kvalitetu i završnu obradu.Novi RAV4 ostaje jedinstven u svojoj klasi nudeći kupcima, pored benzinskog i hibridni pogonski sklop koji se sam napaja. Novi 2.5-litarski benzinski hibrid Dynamic Force, koji nudi 218 KS u obliku pogona na prednjim točkovima i 222 KS s pogonom na sva četiri točka, pružit će promjene u snazi, brzini i efikasnosti, uz najbolje rezultate i nisku potrošnja goriva i nisku emisiju štetnih plinova.

Dodatno poboljšani paket Toyota Safety Sense dolazi u novom Rav4 serijski već od osnovnog nivoa opreme, te nudi više sigurnosti kako za vozača i putnike, tako i za druge sudionike u prometu. Neke od impresivnih novih aktivnih tehnologija i pomoći u vožnji uključuju sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara s otkrivanjem pješaka čak i noću, sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara s otkrivanjem biciklista, inteligentni prilagodljivi tempomat, prilagodljivi tempomat punog raspona i upozorenje za napuštanje prometne trake.

Cijene novog Rav4 kretat će se od 55.740 KM za osnovnu verziju benzinca ili 64.740 KM za osnovni nivo opreme pogonjen Hybrid Dynamic Force motorom, pa do 83.700 KM za vrhunski opremljen model Premium HSD AWD.

Kopirati
Drag cursor here to close