Postprodaja iz BiH treća na svijetu

Postprodaja iz BiH treća na svijetu

AutoMoto / Flash | 29. 06. 2020. u 09:15 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škoda auto svake godine bira najboljeg importera. Priznanja se dodjeljuju u pet kategorija, a biraju se među uvoznicima preko kojih je Škoda auto prisutna u 81 zemlji na svijetu.

Importer za Bosnu i Hercegovinu, Porsche BH, postigao je izvanredan uspjeh zauzimanjem „trećeg mjesta u kategoriji postprodajnih usluga za 2019. godinu“ u izuzetno velikoj i jakoj konkurenciji u kojoj su između ostalih i importeri za Njemačku, Italiju, Veliku Britaniju, Španjolsku. 

''Vrlo smo uzbuđeni i sretni što smo osvojili treće mjesto na svjetskoj razini u segmentu Škoda postprodajnih usluga. Ovo priznanje se dodjeljuje kroz analizu mnogo segmenata poslovanja: promet Škoda Originalnih dijelova i opreme, zadovoljstvo kupaca u ovlaštenim Škoda servisima, digitalni svijet (Škoda connect), mobilna garancija, ispitivanje zadovoljstva kupaca Škode, 'tajni kupci', provođenje radioničkih akcija proizvođača, pravovremena i stručna edukacija uposlenih u trgovačkoj mreži, blagovremeno i stručno provođenje garantnih zahtjeva, razvoj Škoda mreže u BiH, itd.'', ističe Omer Kozadra, rukovoditelj Postprodaje u kompaniji Porsche Bosna i Hercegovina.

''Ova izuzetna nagrada je priznanje za rad, trud i zalaganje svih uposlenika Sektora Postprodaje u ostvarivanju ciljeva i provođenju smjernica od strane Škoda auto, ali i ostalih marki (VW putnička vozila, VW gospodarska vozila, SEAT, Audi i Porsche) koje zastupa Porsche BH kao uvoznik. Ovlaštena mreža Škoda servisa u Bosni i Hercegovini obuhvata 16 servisa strateški raspoređenih po cijeloj BiH. Sektor Postprodaje Porsche BH, koji broji 24 uposlenika,  brine o mreži ovlaštenih trgovaca ali i o krajnjim kupcima Škoda automobila. Tim Postprodaje, s uposlenicima iz drugih timova unutar Porsche BH, konstantno se educira i neprestano radi na usvajanju novih tehničkih dostignuća u svijetu automobilizma. Naše znanje nesebično prenosimo i na uposlenike ovlaštene prodajno – servisne mreže jer bez njih ni mi ne bi mogli raditi. Zbog toga ovo prestižno priznanje prihvaćamo kao nagradu za sve nas, kako za Porsche BH, tako za ovlaštenu prodajno-servisnu mrežu Škoda u BiH'',  dodao je Kozadra.

Kopirati
Drag cursor here to close