AWD?

Posljednja saznanja o novom Megane-u RS

AutoMoto / Flash | 12. 12. 2016. u 13:26 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednja saznanja kažu kako će se raditi o AWD modelu sa sustavom upravljanja na sva četiri kotača, piše Autonet.

U prilog tome govori nekoliko detalja. Prije svega tu je više insajderskih izvještaja koji upućuju na to da će novi Megane RS imati pogon na sva četiri kotača, a testni prototip na testiranjima u Švedskoj je u pratnji Volkswagenovog Golfa R, koji ima pogon na sva četiri kotača, što bi dalo navesti na zaključak kako ga Renaultovi stručnjaci koriste za usporedbu s novim Meganeom.

Uvijek dakako postoji i mogućnost da novi RS bude dostupan s opcijskim pogonom na sva četiri kotača, odnosno da u ponudi ostane i standardna izvedba s pogonom na prednje kotače. Slično je i sa sustavom upravljanja na sva četiri kotača.

Pored snažnijeg motora, razni dorada, upravljačkog sustava, kočnica, ovjesa i sl. RS će se od standardnog Meganea razlikovati i širim tragom kotača, posebnim aero paketom i sličnim detaljima. Recimo i kako će biti dostupan samo u karoserijskom obliku s petorim vratima, a pokretat će ga novi 2,0-litreni 4-cilindrični turbo motor snage iznad 300 KS koji će biti uparen sa 6-stupanjskim ručnim te 6-stupanjskim EDC mjenjačem.

Kopirati
Drag cursor here to close