Edukacija kao ključ uspjeha

Porsche BH otvorio novi školski centar

Trenutno se, u novim prostorijama, vrši obuka za tehnologije najnovijih modela vozila, između ostalih za novu Škoda Scalu, Seat Tarraco itd...
AutoMoto / Flash | 09. 07. 2019. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu redovnih aktivnosti, importer Volkswagen grupacije za bosanskohercegovačko tržište-Porsche BH, konstantno educira kako svoje, tako i osoblje ovlaštenih partnera.

 „U Rajlovcu (Sarajevo) se nalazi serviso-školski centar koji smo opremili sa najnovijim tehnologijama i eksponatima kako bi naši treneri mogli mogli prenositi znanje stečeno kod proizvođača na mrežu ovlaštenih partnera. Odjeljenje Servisne škole importera broji 5 trenera koji konstantno educiraju servisno osoblje partnera kako u tehničkom, tako i netehničkom segmentu.

Trenutno se, u novim prostorijama, vrši obuka za tehnologije najnovijih modela vozila, između ostalih za novu Škoda Scalu, Seat Tarraco itd.“, ističe Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje Porsche Bosna i Hercegovina.  

 „Elektro mobilnost je postala europska svakodnevnica, pa tako i mi idemo u smjeru obuke ovlaštene mreže partnera za ovaj segment poslovanja. U prostorijama servisne škole je nabavljen i prvi Moon punjač za električna vozila te će naše osoblje uskoro krenuti u aktivnije školovanje partnera i za ovaj segment. “, dodaje Kozadra.

Kopirati
Drag cursor here to close