The Grand Tour

Pogledajte spektakularni trailer nove emisije bivšeg Top Gear trojca

AutoMoto / Flash | 09. 10. 2016. u 13:00 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku su posljednje pripreme za početak streaminga nove Amazonove automobilističke TV emisije The Grand Tour, u kojoj su glavni protagonisti legendarni voditeljski trojac BBC-jevog Top Geara Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May.

Sudeći prema traileru, svi sastojci koji su stari Top Gear činili godinama toliko očaravajućim su ovdje: pustolovine po cijelom svijetu, auti i brzina, smiješne situacije i humoristični ispadi slavnog trojstva, sve snimljeno u raskošnoj produkciji koja gledatelje ostavlja bez daha.

4,5 milijuna funti po epizodi

The Grand Tour kreće 18. studenog i emitirat će se u tjednom ritmu, a upravo je objavljen dosad najduži trailer koji izgleda doista spektakularno. To naravno, nije baš preveliko iznenađenje, pogotovo ako znamo da budžet za snimanje svake epizode navodno iznosi 4,5 milijuna funti.





U traileru se pojavljuju još neke zvijezde, Porsche 918, McLaren P1 i LaFerrari, a sudeći po količini eksplozija i jurnjava na stazi i jet-skiju, emisija ne bi smjela imati probleme s gledanošću, kakve ima Top Gear nakon njihovog odlaska.

Trogodišnji ugovor s Amazonom

Bivša ekipa TopGeara potpisala je s Amazonom trogodišnji ugovor za 36 epizoda, nakon razlaza s BBC-ijem zbog incidenta u kojemu je Clarkson udario jednog od producenata. BBC je nastavio snimati seriju bez Clarkson, Hammonda i Maya, no reakcije su bile izrazito blijede, e gledanost je već s prvom epizodom strahovito pala.

Prva emisija s Chrisom Evansom i Mattom Le Blancom, zvijezdom humoristične serije Prijatelji u ulozi voditelja, privukla je samo 4,4 milijuna gledatelja, što je najniža brojka u posljednjih deset godina. Za usporedbu, prethodna sezona s Clarksonom, Mayem i Hammondom je izašla s 5,8 milijuna, a vrhunac je bio 2007. s rekordnih 8 milijuna gledatelja, piše telegram.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close