Vraćanje staroj ideji

Pogledajte kako će izgledati novi Audi TT sa četvera vrata

Ekskluzivne fotografije portala Carbuyer prikazuju kako bi novi automobil trebao izgledati kada stigne
AutoMoto / Flash | 12. 11. 2018. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slijedeći Audi TT, tradicionalno coupe model doći će sa četvera vrata,a na tržište bi trebao stići u roku od dvije godine.

Audi priprema potpuno novi pristup Audi TT-u, modelu koji je gotovo dva desetljeća u obliku sportskog automobila sa dvoja vrata. Ugledni portal Carbuyer je saznao da će trenutni Audi TT biti zamijenjen modelom sa četvera vrata.

Idući TT bit će pravljen na provjerenoj MQB platformi koja se nalazi ispod većina automobila iz VW grupe. Što se tiče motorizacije, niz motora bit će usmjeren na benzin te elektrificiranu energiju.

Ekskluzivne fotografije portala Carbuyer prikazuju kako bi novi automobil trebao izgledati kada stigne, iako sa dvoja vrata 'viška' Audi TT će ostati prepoznatljiv.

Priča o Audiju TT sa četvero vrata započela je još 2014. godine kada je Audi otkrio TT Sportback koncept, no zahvaljujući skandalu sa ispušnim plinovima u VW i općem nedostatku interesa klijenata, automobil se nije našao u proizvodnji. Sada, kada opći interes za male sportske automobile sa dvoja vrata opada, Audi se odlučio vratiti na ideju za sljedeću generaciju TT-a.

TT sa četvera vrata mora ostati blizu originalnog koncepta Sportback, vjerojatno će biti oko 290mm duži i 60mm širi od trenutnog modela TT.

 

Kopirati
Drag cursor here to close