Render

Pogledajte kako će izgledati BMW X7

AutoMoto / Flash | 20. 10. 2016. u 06:27 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BMW ipak nema model koji bi konkurirao Mercedesu GLS-u, Range Roveru ili Infinitiju QX80, sve redom velikim XL SUV-ovima koji u Americi, Rusiji i Dalekom istoku uzimaju dobar dio SUV kolača. Još...

Prema nekim najavama BMW će 2019. godine predstaviti model X7 kojim ciljaju na publiku kojima X5 nije dovoljno velik. Iako BMW još nije objavio službene slike, na internetu se mogu naći različiti renderi koji dosta vjerno prikazuju kako bi ovaj model mogao izgledati, piše Jutarnji.hr.

Pretpostavlja se kako će u unutrašnjosti nuditi 7 sjedala, a cjenovno bi trebao biti skuplji od modela X5 i X6. BMW će tako ući na tržište velikih SUV-ova, a neki od najvećih konkurenata bit će mu Mercedes GLS, Infiniti QX 80, Lincoln Navigator i Range Rover...




S obzirom na sve tehnološke novosti predstavljene u novoj Seriji 5 i Seriji 7, ne sumnjamo kako će i X7 biti tehnološko čudo. Zanimljivo je da se spominje i mogućnost M modela. Očekuje se da bi prodajni rezultati trebali biti najbolji u Americi, gdje je ovakva vrsta vozila posebno popularna, što potvrđuju i brojke.

Mercedesov GLS jedan je od najprodavanijih Mercedesa u Americi, a godišnja prodaja kreće se na razini od 30.000 komada. Vjerujemo kako Amerikanci, ali i Rusi jedva čekaju X7.

Kopirati
Drag cursor here to close