Izmjena

Podsjetnik: Nastavljaju se radovi, nove izmjene u prometu mostarskim ulicama

AutoMoto / Flash | 03. 09. 2017. u 12:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je najavljeno iz Gradske uprave Mostara, od ponedjeljka 4. rujna se aktiviraju novi radovi na gradskim prometnicama, te će doći do izmjene prometa u pojedinim ulicama.

"Okončanjem radova na Španjolskom trgu, stvorile su se pretpostavke za početak radova na rekonstrukciji Ulice kralja Tvrtka, te izgradnje dva kružna toka na istoj.

Ovi radovi počinju 4. rujna 2017. godine pri čemu se promet na dijelu Ulice kralja Tvrtka od zgrade 'stare kirurgije' do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića (kod galerije 'Aluminij') potpuno obustavlja, a istovremeno Ulica kneza Domagoja postaje dvosmjerna (od kirurgije prema hotelu 'Mostar' i Staklenoj banci), te se u istoj zabranjuje parkiranje", navodi se iz Gradske uprave.

Istog dana počinju radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici maršala Tita na spoju s novoizgrađenom prometnicom iz Sjevernog logora (prometnica Avenija - most Sutina - Maršala Tita). Treba napomenuti kako ovdje nije riječ o kružnom toku kod podvožnjaka u Zaliku, nego o lokaciji iza Osnovne škole Zalik.

"Ovi radovi neće dovesti do obustave prometa zbog izvođenja radova, sudionici u prometu se pozivaju na povećani oprez prilikom prolaska kroz ovaj lokalitet jer će dolaziti do povremenog preusmjeravanja prometa", stoji u kraju priopćenja.

Kopirati
Drag cursor here to close