200 godina povijesti

Peugeot otkriva monumentalnog Lava, novog ambasadora marke

Ovaj Lav je monumentalni umjetnički izričaj, dug 12,5 m i visok 4,8 m.
AutoMoto / Flash | 21. 02. 2018. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PEUGEOT će na Salonu automobila u Ženevi, 8. ožujka, predstaviti monumentalnog Lava. Predstavljena skulptura simbolizira ponos, snagu i izvrsnost marke s 200 godina bogate povijesti. Ovaj Lav je novi ambasador marke PEUGEOT, s kojim se također obilježava 160 godina postojanja amblemskog loga.

PEUGEOT predstavlja svog novog ambasadora na Salonu automobila u Ženevi. Ovaj Lav je monumentalni umjetnički izričaj, dug 12,5 m i visok 4,8 m. Kao amblem marke PEUGEOT već 160 godina, utjelovljuje ponos marke. Ovo bezvremensko i spektakularno umjetničko djelo napravili su dizajneri PEUGEOT Design Lab. Njihova misija je staviti svu svoju stručnost te znanje i umijeće u službu kupaca.

 « Dizajneri su u ovaj monumentalni Lav unijeli ikonski i bezvremenski dizajn s glatkim i oblikovanim površinama. Njegove spektakularne dimenzije naglašavaju čvrsti, moćan i nepromjenjivi karakter Lava. Njegovo držanje, stav, odlučno napredovanje bez agresivnosti je izraz spokoja i samopouzdanja u budućnost» rekao je Gilles Vidal, direktor dizajna PEUGEOT.

Kopirati
Drag cursor here to close