Ispunjena želja

Pecanje sa Antom i vožnja u Rimčevom Conceptu One

AutoMoto / Flash | 23. 11. 2020. u 08:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječak Ante iz Svete Nedelje svaki je dan biciklom dolazio u firmu Mate Rimca i gledao što se tamo događa, a najveća mu je želja bila vožnja u Rimčevom Conceptu One.

Rimac mu je odlučio ispuniti tu želju, a dječak je sve snimio mobitelom te snimku postavio na YouTube.

Dječak na suvozačevom mjestu nije mogao sakriti svoju sreću te je stalno ponavljao da je presretan i da obožava automobil u kojemu se vozi. Rimca je ispitivao detalje o automobilu koje nije znao, a poduzetnik mu je sve objašnjavao, prenosi Index.hr.

Video je na svom Facebooku podijelio i Rimac.

"U videu Q3 javnog izvještaja sam spomenuo Campus i kako želim da bude bez ograda tako da bilo tko ("javnost") može doći u najbliži dodir s onim što radimo. Jedan od ciljeva je da lokalni klinci odrastaju uz prizor hypercara i raznih prototipova svih mogućih proizvođača koji se testiraju po cestama okolice i time ih potaknu da se jednog dana bave tehnološkim zanimanjem.

No to zapravo nije ništa novo - tako smo funkcionirali cijelo vrijeme do nedavno. Hrpa klinaca dolazi na biciklima i vozi se oko firme, čak ulaze u pogone/urede i slobodno šetaju, gledaju aute i pričaju sa zaposlenicima. Ante je jedan od onih koji je skoro svaki dan na biciklu dolazio. Nakon nekog vremena smo ga svi već znali i puštali ga da ulazi slobodno. Najveća želja mu je bila da dobije đir u Concept_One - pa sam mu ispunio tu želju, kao i mnogim drugim klincima u okolici (samo oni nisu stavili vožnju na YouTube).

Nažalost smo prije godinu dana morali staviti portu i ogradu jer je bilo svega i svačega i nismo više mogli biti sigurni da se ne događaju stvari koje nam ne štete. Camus je od početka tako koncipiran da bilo tko može doći do firme i ući u određene prostore, ali da postoji jasna granica od koje mogu samo zaposlenici dalje (npr. u urede) - ta ideja je ugrađena od prvog koncepta pa je tako i oprema projektirana. To, na žalost, nije moguće u postojećim prostorima pa će klinci, do Campusa, nažalost morati gledati preko ograde. Svi se nadamo da će se Campus brzo realizirati i da će se stvoriti neki sasvim novi oblik interakcije između neke firme i posjetitelja", zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close