Brz, brži, najbrži

Old school Street race Mostar: Evo tko su najbrži vozači u BiH

Festival brzine 'Old school Street race Mostar' u organizaciji AMK EXTREME, koji se ovog vikenda održava u Mostaru privukao je na tisuće gledatelja i rekordan broj natjecatelja, njih ukupno 118.
AutoMoto / Flash | 16. 06. 2018. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi dan vikenda, subota, bio je rezerviran za nacionalna prvenstva gdje su vozači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije odmjeravali snage i svoja mehanička i vozna znanja. U nacionalnim prvenstvima nastupilo je 55 automobila, dok su ostali bili u 'sekundnim' klasama koje su ostavljene za 'normalne vozače'. 

Najbrži vozači iz Bosne i Hercegovine u utrkama ubrzanja, discplina A10 u klasi  prednja vuča bio je Nedeljko Simanić, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Admir Ćusto i Irvin Ibrović. 

Foto: Bljesak.info / Old school Street Race Mostar 2018

U klasi PRO RWD ( zadnja vuča) prvo mjesto pripalo je Seadu Agiću iz kluba SRCS, dok je drugo mjesto zauzeo Goran Krešić iz kluba organizatora AMK EXTREME. Treće mjesto u klasi zadnja vuča pripalo je Savi Trniniću. 

Foto: Bljesak.info / Old school Street Race Mostar 2018

U klasi PRO AWD ( pogon na sve točkove ) prvo mjesto pripalo je Adnanu Mehmedoviću, a drugo i treće mjesto zauzeli su Dženan Sirćo i Siniša Basta. 

Foto: Bljesak.info / Old school Street Race Mostar 2018

Old School Street race utrka se nastavlja i tijekom sutrašnjeg dana kada će se voziti regionalno prvenstvo, gdje će snage odmjeriti najbolji od najboljih iz nacionalnih prvenstava. 

Foto: Bljesak.info / Old school Street Race Mostar 2018

 

Kopirati
Drag cursor here to close