Uz novu nagradu

Obitelj e-bicikala Greyp dobila nove članove

Domaća kompanija Greyp Bikes predstavila je na sajmu u Friedrichshafenu nove, naprednije i robusnije e-bicikle oznaka G6.X, G5.1 i G5.2 te pokupila nagradu za prošlu seriju.
AutoMoto / Flash | 05. 09. 2019. u 17:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sajmu bicikala i prateće opreme Eurobike koji se ovoga tjedna održava u njemačkom Friedrichshafenu hrvatska kompanija Greyp Bikes predstavila je svoje nove električne bicikle. Pola godine nakon što su svjetlo dana ugledali modeli G6.1, G6.2 i G6.3, Greyp je svoju ponudu obogatio novim modelima koji se nazivaju G6.X, G5.1 i G5.2.

Hardtail G5

G5.1 i G5.2 izravni su nastavak serije G6. Riječ je o tzv. hardtail biciklima (samo s prednjom suspenzijom) koji su opremljeni eSim tehnologijom, kamerama, brojnim pametnim mogućnostima i mobilnom aplikacijom kao i prethodnici, međutim prilagođeni su za drugi tip vožnje.

Limited edition G6.X

G6.X sasvim je drugačija "zvjerka". Izrađen kao posveta automobilskim korijenima Rimčeve kompanije, ovaj "hiperbicikl" dostupan je u ograničenoj seriji. Načinjen je od najboljih materijala, pa su mu tako i kotači izrađeni od ugljikovih vlakana, a diči se i Öhlins vilicom i stražnjom suspenzijom, Magura kočnicama, bežičnim podešavanjem visine sjedala i mjenjačem, te, naravno, svom tehnologijom poznatom iz ostatka serije i eSim povezivošću, javlja Bug.hr.

Eurobike Award

Model G6.2 EXPERT FS eMTB, član prošle serije Greyp e-bicikala koji smo imali prilike i sami testirati, na spomenutom je sajmu dobio i nagradu Eurobike Award za najbolji E-mountainbike. U konkurenciji oko 400 modela i 63 konkurenta iz različitih startupa, upravo je Greyp G6.2 zaslužio ovu prestižnu nagradu svojom kvalitetom, inženjerskim rješenjima i inovativnošću, pohvalili su se iz Greyp Bikesa.

"Znali smo da smo razvili cool i inovativan proizvod", izjavio je Krešimir Hlede, operativni direktor Greypa. "Počašćeni smo da i predstavnici industrije osjećaju to isto, pogotovo za vrijeme naše prve godine na tržištu", dodao je.

Iz Greypa su ovom prigodom poručili da dobivena nagrada i lansiranje novih modela e-bicikala dolaze u isto vrijeme kada se planira i otvaranje nove runde investicija. Kako bi izgradili veliku povezanu mobilnu platformu za svoje proizvode, ova kompanija prikupljat će investicije kroz novi proces u koji će moći biti uključeni kako institucionalni, tako i privatni ulagači, koji će zauzvrat dobiti udio u kompaniji.

Kopirati
Drag cursor here to close