Nastavak suradnje

NSBiH ostaje vjeran Hyundaiju

Partnerstvo Hyundaija i NS BiH traje još od 2014. godine. Obje strane izrazile su veliko zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom tako da za Nogometni savez BiH nije bilo dileme kome pokloniti povjerenje automobilskog partnera.
AutoMoto / Flash | 26. 02. 2019. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Hyundai Auto BH”, generalni uvoznik i distributer Hyundai vozila za Bosnu i Hercegovinu i Nogometni  savez BiH, produžili su ugovor i za naredni kvalifikacijski ciklus „A“ nogometne reprezentacije BiH. Hyundai će i ubuduće biti ponosni sponzor i automobilski partner N/FS BiH.

Partnerstvo Hyundaija i NS BiH traje još od 2014. godine. Obje strane izrazile su veliko zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom tako da za Nogometni savez BiH nije bilo dileme kome pokloniti povjerenje automobilskog partnera. Produženje sponzorskog ugovora ozvaničeno je posjetom direktora kompanije “Hyundai Auto BH”, Mirze Juzbašića, novoj zgradi Saveza, gdje ga je u svojstvu domaćina, primio Adnan Džemidžić, generalni tajnik NS BiH. Obje strane izrazile su veliko zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, a iz “krovne kuće” našeg nogometa posebno su istaknuli  veliku profesionalnost uposlenika kompanije “Hyundai Auto BH” koji su u svakom trenutku bili na raspolaganju predstavnicima Saveza. Kako je istaknuo gospodin Džemidžić, o kvaliteti Hyundai vozila ne treba ni govoriti jer je riječ kvalitet odavno postala sinonim za Hyundai.

Nakon što je direktor “Hyundai Auta BH” uručio prigodan poklon predstavnicima Saveza i poželio im sretan i uspješan rad u novoj zgradi, posjeta je nastavljena obilaskom prostorija, a tom prilikom Adnan Džemidžić upoznao je gospodina Juzbašića o planovima Saveza u narednom razdoblju s akcentom na predstojeće kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

Tijekom prethodnog ugovora, „A“ nogometna reprezentacija zabilježila je veliki uspjeh osvajanjem prvog mjesta B skupine „UEFA Lige nacija“ i plasmanom u elitnu grupu europskih reprezentacija. Nadamo se da će novi ugovor Hyundaija i NS BiH donijeti sreću „Zmajevima“ i da ćemo se na kraju, svi zajedno radovati plasmanu naše reprezentacije na „EURO 2020“.

 Hyundai je, globalno, već duži niz godina vezan za nogomet. Od 1999. godine, Hyundai je top partner FIFA –e, a 18 godina, sve  do 2017.godine, bio je partner UEFA-e. Pored toga, partner je mnogih nogometnih reprezentacija i klubova širom svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close