Porsche ostaje 'pri svome'

Novi Porsche 911 - prva službena fotografija modela 992

Unatoč razvoju autonomne tehnologije, Achleitner je također kazao kako će 911 'uvijek imati upravljač' i biti 'jedan od posljednih automobila koji će samostalno voziti'.
AutoMoto / Flash | 23. 02. 2018. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz službenu fotografiju automobila koja ne otkriva nikakve drastične kozmetičke promjene nad trenutnim modelom, August Achleitner, direktor proizvodnje modela 911 dao je najjači nagovještaj da je hibridna verzija 911-ske na putu. Kazao je, iako se model 911 i dalje oslanja na standardni motor s šest cilindara, danas može zamisliti električni motor u 911.

Unatoč razvoju autonomne tehnologije, Achleitner je također kazao kako će 911 'uvijek imati upravljač' i biti 'jedan od posljednih automobila koji će samostalno voziti'.

Osma genereacija sportskog automobila 911 uočena je više puta do sad provodeći zimske testove zamaskirana. Najnovija saznanja govore kako će nova inačica imati neznatno različitu karoseriju.

  / 

Zadnji branik 'oduzet' je sa 911 Turbo, a na stražnjem dijelu također će se nalaziti završetak s četiri ispušne cijevi. LED rasvjeta će pozadinu novog modela krasiti cijelom dužinom, te kao i svaki sljedeći model do sad neće proći nikakav dramatični redizajn.

Porsche planira širi trag kotača za buduću 911-icu tako povećavajući stabilnost, bolje rukovanje i dinamiku vožnje, a to je također potrebno kako bi automobil prihvatio hibridni pogonski sklop.

Instaliranje hibridne tehnologije u 911 znači da će gospodarstvo i emisije CO2 biti znatno poboljšane. Hibridni pogonski sklop bit će vjerojatno uparen s šestocilindričnim motorom.

Špijunski snimci otkrili su i kokpit osme generacije 911. Unutar automobila nalazit će se digitalni prikaz instrumenata. Jedini analogni brojčanik koji će ostati bit će središnji brojač okretaj, sličan onome koji se nalazi u novoj Panameri.

 

Kopirati
Drag cursor here to close