Best Buy Car

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross osvojio nagradu Autobest 2018

Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS pobjednik je natjecanja Autobest 2018 u kategoriji ''Best Buy Car of Europe'' odnosno najpovoljnije kupnje automobila u Europi.
AutoMoto / Flash | 14. 12. 2017. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žiri natjecanja Autobest objavio je rezultate: Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS proglašen je ''Best Buy Car of Europe'', najboljim izborom automobila u 2018. godini.

Autobest od 2001. dodjeljuje godišnju nagradu za vozilo koje osvoji najviše glasova. U glasovanju sudjeluje 31 specijalizirani novinar iz 31 europske zemlje, a vozila se ocjenjuju na temelju 13 kriterija, među kojima su odnos kvalitete i cijene, dizajn, udobnost i tehnologije, kao i kvaliteta usluga te dostupnost zamjenskih dijelova u distribucijskim mrežama.

Kao i Citroën C3 kojeg je Autobest odabrao 2003. godine, Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS uspio se istaknuti među konkurentima te je odnio pobjedu u ovoj sedamnaestoj dodjeli nagrade zahvaljujući svojem jedinstvenom obliku te snažnom i svježem stavu.

Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS dio je obnove Marke te predstavlja njezin pohod na međunarodno tržište. Od svojeg lansiranja u listopadu, već bilježi više od 30 000 narudžbi u Europi.

Svoje kupce zavodi kabinom koja utjelovljuje jedinstveno znanje i umijeće marke CITROËN u pogledu prostrane unutrašnjosti, modularnosti i svjetlosti. Njegova je osobnost ojačana velikim mogućnostima personalizacije, uz 85 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja.

Taj SUV nadahnut je zahtjevima kupaca, on je ''people minded'' odnosno po mjeri čovjeka, a odlikuje se prostranošću i modularnošću bez premca te je otvoren prema okolini zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovnom otvoru.

Visoka razina udobnosti i sigurnosti osigurana je ugradnjom 12 tehnologija suvremenih sustava za pomoć u vožnji, četiri tehnologije za povezivanje, a na testiranju Euro NCAP osvojio je pet zvjezdica.

S 426 000 registriranih vozila u Europi u prvih šest mjeseci 2017. godine, CITROËN već šestu godinu zaredom postiže rekord uz porast od 5,6 % u Europi o odnosu na isto razdoblje u 2016.

Kopirati
Drag cursor here to close