Car of the Year

Novi kompaktni SUV Citroën 3 Aircross finalist izbora ''Autombil godine''

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross jedan je od 7 finalista
AutoMoto / Flash | 28. 11. 2017. u 22:17 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žiri europskog izbora Automobil godine (Car of the Year) odabrao je sedam modela između 37automobila koji su se natjecali. Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross jedan je od finalista ovog prestižnog natjecanja.

Automobil godine 2018 bit će objavljen 5. 3.2018 na Salonu automobila u Ženevi.
Nagrađuje automobil godine. U ovom glasovanju sudjeluje 60 novinara iz 23 europske zemlje. Pobjednički automobil ocjenjuje se na temelju kriterija kao što su omjer cijene i kvalitete, dizajn, udobnost, sigurnost, tehnologije i ekološke performanse.

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircrossjedan je od 7 finalista i natječe se za nagradu Automobil godine 2018. Svojom jedinstvenom morfologijom te snažnim i svježim stavom, Novi SUV C3 Aircross zabilježio je već više od 25.000 narudžbi u Europi. Svoje kupce privlači svojom kabinom koja koristi jedinstvenu stučnost marke Citroën u pogledu prostora u unutrašnjosti, modularnosti i svjetlosti. Nudeći visoku razinu udobnosti i sigurnosti, ima 12 modernih tehnologija za pomoć u vožnji, 4 tehnologije za povezivost, a osvojio je 5 zvjezdica na Euro NCAP testu.


Marka CITROËN

Kao međunarodna automobilska marka široke ponude, CITROËN njeguje odvažnost i kreativnost od 1919. Automobili CITROËN ističu se svojim dizajnom, donose zadovoljstvo svojom udobnošću i tehnologijama te unose dašak svježine u svijet automobila, na primjer novi C3 ili novi kompaktni SUV C3 Aircross.

CITROËN ima 10 000 prodajnih i postprodajnih mjesta u oko 80 zemalja te više od 1,1 milijun prodanih vozila u 2016. Ima i osam konstruktorskih naslova prvaka svijeta na prvenstvu WRC te u 2016. osvaja treći uzastopni naslov konstruktorskih prvaka svijeta na prvenstvu WTCC.

Kopirati
Drag cursor here to close