Međunarodni sajam automobila u Beogradu

Novi Clio stigao u Beograd nakon svjetske premijere u Ženevi

Kraj novog Clia, Renault je izložio još osam modela iz redovne ponude.
AutoMoto / Flash | 22. 03. 2019. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni sajam automobila u Beogradu koji počinje netom po završetku prestižnog sajma u Ženevi donosi brojne novitete u našu regiju.  

Jedan od takvih danas izloženih u Beogradu bio je i novi Renault Clio pete generacije koji će biti predstavljen pretpremijerno, dok ćemo još malo pričekat na službenu regionalnu prezentacije Clija koji bi u prodaju trebao krenuti u rujnu. Kraj novog Clia, Renault je izložio još osam modela iz redovne ponude.

Foto: Bljesak.info / Renault na 54. međunarodnom sajmu automobila u Beogradu

Za Bljesak.info govorio je i Vladimir Jeremić,  marketing menadžer Renaulta za Srbiju. Vladimir se osvrnuo i na samu važnost sajma koji je prodajnog karaktera i na kojem se zaključi  puno ugovora.

"Ono što je bitno je da kažem  je to da je ovo Sajam sa tradicijom i u suštini jedini sajam koji je možda uspio da održi kontinuitet svih ovih godina kada su se mnogi sajmovi ugasili i prestali praktično da postoje. Konkretno u Srbiji ovo je i dalje priličino komercijalan sajam gdje se mnogo vozila proda na samom sajmu.  Ono što se mjenja u posljednjih par godina je to da je sve to nešto manje izraženo i da ljudi u suštini dolaze na sajam da se zaista upozaju sa novitetima i onda u narednih par mjeseci izaberu svoj automobil i ono što oni žele", kazao je Vladimir.

Foto: Bljesak.info / Renault na 54. međunarodnom sajmu automobila u Beogradu

 

Vladimir  kaže da su u Renaultu ponosni što nakon  samo 10 dana od svjetske premijere novog Clia imaju priliku da ga pokažu svojim kupcima.

 "Ono na što smo stvarno ponosni to je da mi prvi poslije svjetske premijere u Ženevi izlažemo novi Clio.  Clio pete generacije će ovdje biti predstavljen, ali pretpremijerno, obzirom da će službena prodaja početi negdje tek početkom devetog mjeseca, kako u Srbiji, tako i u regiji.  Od ostalih noviteta na štandovima imamo  redizajnirani Kadjar čija je lokalna tj. regionalna prezentacija bila 31. siječnja.  Ono što se tiče ne samih modela, već i motorizacije , to je da na Renaultovim modelima promoviramo novi benzinski turbo 1,3 litreni motor mada ga mi zovemo tCe u ovisnosti od snage tCe 115, tCe 140 i 160 konjskih snaga", kazao je Vladimir.

Da  Renault prati svjetske trendove pokazuje i  izloženim električnim modelima poput Renaulta Zoe i Twizzya, ali korak sa tehnologijom Srbija još uvijek ne stiže.

 „Ono što također prvi put izlažemo jesu električna vozila, ponovo pretpremijerno ili više kako da kažem čista promocija obzirom da prodaja još uvijek ne funkcionira kod  nas. Jedino u regiji gdje te automobile prodajemo je za sada Slovenija i Hrvatska, ali je plan da negdje od sljedeće godine krenemo i u Srbiji bez obzira na činjenicu da još uvijek ne postoji državna subvencija, tako da će kupci se moći upoznati i sa Zoe koji je najprodavaniji  naš električni automobil u Europi i Twizzyem",  dodao je Vladimir.

Foto: Bljesak.info / Renault na 54. međunarodnom sajmu automobila u Beogradu
Kopirati
Drag cursor here to close