SUV 'nove generacije'

Novi Citroën C3 Aircross predstavljen u Sarajevu

Novi Citroën C3 Aircross kompaktni je SUV duljine 4,15 m koji se ističe snažnim, originalnim i svježim stavom.
AutoMoto / Flash | 11. 01. 2018. u 12:29 Bljesak.info
Kopirati

Nakon otkrivanja modela C5 Aircross, CITROËN jača svoj međunarodni pohod na područje SUV-ova. U Sarajevu je u srijedu predstavljen novi C3 Aircross, kompaktni SUV "nove generacije" i snažnog karaktera.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njegov jedinstveni oblik i izdašni obujam daju mu snažan i svjež stav. Osobnost vozila ojačana je velikim mogućnostima personalizacije, uz 85 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja.

Foto: Bljesak.info / Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross

Taj SUV nadahnut je zahtjevima kupaca, tako da je „people minded”, odnosno po mjeri čovjeka, odlikuje se prostranošću i modularnošću bez premca te je otvoren prema okolini zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovnom otvoru.

Simbol programa "Citroën Advanced Comfort®", C3 Aircross poziva na ugodan boravak u automobilu i jedinstveno iskustvo vožnje.

Foto: Bljesak.info / Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross

S lakoćom se kreće u gradu kao i na otvorenoj cesti te povećava mogućnosti za bijeg iz svakodnevice uz Grip Control® i Hill Assist Descent, a broji i 12 sustava za pomoć u vožnji, kao što su head-up zaslon i 4 tehnologije za bolju umreženost, na primjer bežično punjenje za pametni telefon. Jednostavno rečeno, to je SUV stvoren za kupce koji su ljubitelji stila, zadovoljstva i bijega iz svakodnevice u potrazi za novim iskustvima.

SUV snažnog karaktera i velikih mogućnosti personalizacije

Novi Citroën C3 Aircross kompaktni je SUV duljine 4,15 m koji se ističe snažnim, originalnim i svježim stavom. Jedinstvenog je oblika karakterističnog za nove modele marke CITROËN i diči se svim atributima robusnog i sigurnog SUV-a: povišenim podvozjem i povišenim vozačevim mjestom, zaštitnim oblogama odbojnika sprijeda i straga, velikim kotačima i oblogama odbojnika.

Foto: Bljesak.info / Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross

Njegova silueta izdašnih oblika i naglašena snažnim grafičkim potpisimakao što su obojeni elementi na krovnim nosačima i stražnja trokutasta stakla s efektom žaluzina. C3 Aircross ističe se svojom ponudom personalizacije bez premca, sastavljenom od 85 kombinacija vanjskog izgleda, uz 4 boje krova za dvobojne izvedbe i 4 paketa boja, kao i 5 vrlo različitih kombinacija unutarnjeg uređenja. Dizajn kabine horizontalnih linija ističe prostor dostupan u kabini i naglašava sigurnost. Upravljač modela C3 Aircross također je u stilu SUV-a te pokazuje njegova vozna svojstva. C3 Aircross okretan je u gradu zbog svoje kompaktnosti i spreman na bijeg iz svakodnevice zahvaljujući sustavu Grip Control® uz Hill Assist Descent, te je za njega dostupna široka gama štedljivih i učinkovitih benzinskih i dizelskih motora.

Najprostraniji i najmodularniji kompaktni SUV u segmentu

Program Citroën Advanced Comfort®, koji naglašava pozornost posvećenu zadovoljstvu tijela i duha u automobilu, označava praktičnost i velik obujam tog kompaktnog SUV-a „nove generacije”. Novi C3 Aircross, inventivno je oblikovan i kompaktan SUV, jednostavan za upotrebu u svakodnevici, bez kompromisa u pogledu udobnosti i funkcionalnosti. Nudi široka i udobna sjedala te se ističe izvrsnom prostornošću (većom visinom ispod krova, izdašnim prostorom za noge), modularnošću bez premca (kliznom klupom od 2 zasebna dijela, sklapanjem suvozačevog sjedala za tovarnu duljinu od 2,40 m) i iznimnim obujmom prtljažnika (410 litara, što se može povećati do 520 litara).

Foto: Bljesak.info / Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross

Zadovoljstvo boravka u automobilu znači i užitak u kabini okupanoj svjetlošću zahvaljujući velikom ostakljenom panoramskom krovnom otvoru. U korak s vremenom, C3 Aircross opremljen je domišljatim pretincima, koji obuhvaćaju mogućnost bežičnog punjenja pametnog telefona na središnjoj konzoli, te nudi sveobuhvatnu gamu sustava pomoći u vožnji kao što su head-up zaslon, Active Safety Brake, automatsko uključivanje dugih svjetala, prepoznavanje prometnih znakova i preporučivanje brzine te korisne tehnologije za svakodnevnu upotrebu, na primjer Park Assist ili CITROËN Connect Nav.

Uz velike mogućnosti personalizacije i usmjerenost prema vozačima automobila i njihovim novim potrebama, taj SUV, koji je vrlo „people minded”, nudi karakter, udobnost i prostranost bez premca. Taj kompaktni SUV „nove generacije” proizvodi se u tvornici u Zaragozi u Španjolskoj.

Tehničke karakteristike

Duljina: 4,15 m
Širina: 1,76 m
Visina: 1,64 m
Međuosovinski razmak: 2,60 m
Obujam prtljažnika: 410 do 520 L

Kopirati