Rumuni uspješni u BiH

Nova isporuka Dacia bestseller modela za MUP i M-Tel

Nova flota modela Sandero i Duster za kompaniju M-Tel, odnosno flota specijalnih modela Dokker sa posebnom opremom i uređajima za MUP samo je nastavak već uhodane suradnje
AutoMoto / Flash | 25. 09. 2018. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dacia je u zadnjih 15 godina postala svojevrsni kult pokrenuvši novu kulturu korištenja automobila. Rumunski proizvođač s Renaultovom tehnikom zasluženo je postao omiljeni brand, kako među privatnim kupcima tako i u flotama svih renomiranijih kompanija, ali i državnih službi u Bosni i Hercegovini.

Pokret i kultura koju je pokrenula Dacia u BiH ima zavidnu zajednicu vlasnika, kako kod privatnih, tako i kod svih renomiranijih kompanija, ali i državnih službi. Flote s naglaskom na rentabilnost u poslovanju su dostigle zenit s Dacia modelima, budući da ovi automobili postižu maksimum kada su u pitanju izdržljivost, niska cijena održavanja i pouzdanost marke kao iznimno važan adut.

Nova flota modela Sandero i Duster za kompaniju M-Tel, odnosno flota specijalnih modela Dokker sa posebnom opremom i uređajima za MUP samo je nastavak već uhodane suradnje koja traje skoro od samog početka komercijalizacije Dacije na bosanskohercegovačkom tržištu 2004. godine. Sandero kao okretni gradski model, Duster kao lider 4x4 segmenta i Dokker kao provjereni praktičar nenadmašan su izbor za dugogodišnju eksploataciju i efikasno obavljanje namjenskih poslova, pogotovo uz fiksnu cijenu održavanja i 24-satnim korištenjem zamjenskog vozila unutar garancije bez ograničenja kilometraže.

Prednosti u korištenju Dacia vozila nemaju premca. Ekonomični agregati Euro 6 norme, moderna tehnologija današnjice i skladan dizajn olakšavaju korištenje i nadograđuju se savršeno na robusnu građu i provjerena tehnička rješenja testirana u najtežim uvjetima. Stoga flote Dacia modela, vjernih genima i filozofiji marke, bezuvjetno služe kao provjereni i svestrani odabir u svakodnevnim zadacima.

Kopirati
Drag cursor here to close