Neće d' naudi

Bayern k'o Predsjedništvo BiH

Nogometaši njemačkog nogometnog velikana Bayerna od 2002. godine mogu izabrati automobil iz Audijeve game koji će voziti sljedećih godinu dana
AutoMoto / Flash | 12. 10. 2017. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se Bayern nalazi u nezavidnoj situaciji, njegov sponzor Audi i ove godine je igračima dao odriješene ruke u izboru novih automobila.

Nogometaši tako i ove godine mogu izabrati automobil iz Audijeve game koji će voziti sljedećih godinu dana. Franck Ribéry je tako izabrao super brutalni SQ7, luksuzni SUV koji trenutno u autoindustriji i nema ozbiljnu konkurenciju.

Kao i prošle godine, RS6 Avant je bio najčešći izbor. Nevjerojatno moćni karavan izabralo je pet nogometaša, među kojima su Hummels, Jérôme Boateng and Thiago Alcántara.

SQ7 TDI je uz Riberyja izabrao i Müller, dok je SQ5 izabrao novi trener Jupp Heynckes. Najskromniji je u svojem izboru bio Felix Götze koji je od svih modela izabrao A3 Sportback.

Naravno, nogometaši su po automobile morali doći u Ingolstadt, a prije preuzimanja posjetili su Audijevu tvornicu, drugu najveću tvornicu automobila u Europi, prenosi Index.hr.

Tijekom prošle godine iz te je tvornice izašlo gotovo 600.000 automobila. Naravno, nogometaši su se prvi put mogli upoznati s novim A8, tehnološkim predvodnikom segmenta luksuznih krstarica.

Podsjetimo, Audi od 2002. godine igrače Bayerna časti automobilima.

Kopirati
Drag cursor here to close