MOĆ!

Nissan GT-R50 kreće u proizvodnju

„Reakcije Nissanovih obožavatelja i potencijalnih kupaca modela GT-R 50 su nadmašile sva naša očekivanja.“, rekao je Bob Laishley, globalni direktor programa sportskih automobila u Nissanu.
AutoMoto / Flash | 11. 12. 2018. u 13:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nissan je potvrdio da Nissan GT-R50 by Italdesign, ultimativni GT-R kreće u proizvodnju i počinje primati narudžbe za 50 primjeraka vozila.

Vanjski izgled je ostao nepromijenjen u odnosu na prototip predstavljen u lipnju na Festivalu brzine u Goodwoodu. Cijene za 720 KS snažan GT-R by Italdesign kojeg je razvio NISMO kreću se od 990.000 eura prije poreza i bez dodatne opreme, pa naviše.

Nissan je ovaj model nadahnut Nissanom GT-R NISMO razvio u suradnji sa torinskim studijom Italdesign povodom obilježavanja pedesetih obljetnica modela GT-R 2019. godine i Italdesigna 2018. godine. Dok je prototip nosio posebnu sivu boju istaknutu zlatnim elementima, kupci će za svoje primjerke moći odabrati vlastitu kombinaciju boja. Moći će odabrati i boje unutrašnjosti i pakete.1

Osim u Goodwoodu, prototip GT-R 50 se pojavio i u Spa-Francorchampsu u Belgiji, na okupljanju Rolex Monterey Motorsports Reunion u SAD-u i na događanju Nissan Crossing u okrugu Ginza u Tokiju. Od 7. prosinca će biti izložen u Nissanovoj galeriji u Yokohami.

„Reakcije Nissanovih obožavatelja i potencijalnih kupaca modela GT-R 50 su nadmašile sva naša očekivanja.“, rekao je Bob Laishley, globalni direktor programa sportskih automobila u Nissanu. „Tih će pedeset automobila, kojima obilježavamo 50 godina modela GT-R i 50 godina postojanja studija Italdesign, još dugi niz godina služiti kao posveta Nissanovim revolucionarnim rješenjima i bogatom sportskom nasljeđu.”

Kupci koji žele posjedovati GT-R50 za početak mogu posjetiti stranicu GT-R50. Nissan i dogovoriti s Italdesignom proizvodnju vlastitog modela. Prve isporuke počinju 2019., a posljednji će primjerci biti isporučeni tijekom 2020.

Kopirati
Drag cursor here to close