Splitski Mad Max

Nemojte gledati ovaj video

Gledanjem ovakvih videa samo potičete ovakve likove da ih snimaju i dalje…
AutoMoto / Flash | 12. 12. 2020. u 10:05 Automobili.klik.hr
MT-09 Crazy ride in the rain

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splićanin Adrian P. koji je dobio nadimak “Splitski Mad Max”, očito nije jedini koji do “slave” želi doći preko objavljivanja video snimki na Youtubeu.

Mladi danas masovni snimaju sve i svašta, te želja za još malo pregleda na žalost više nikoga ne čudi, no sve bi to bilo još donekle normalno da se ne radi o spornim materijalima koji prikazuju kršenje zakona.

Jeli se dotični “Bad Boy” kako se naziva ovaj vozač Yamahe ugledao na Adriana ili samo dijele istu strast, nije nam poznato, no ono što znamo je da nedovoljno kažnjavanje istih šalje krivu poruku mladima.

Dotični je u tjedan dana objavio nekoliko videa ludorija na Yamahi MT 09, a posebno je zastrašujuć video pod naslovom “Crazy ride in the rain”.

Ako je recept za brzi “uspjeh” na društvenim mrežama napravi što veću “glupost” i objavi je javno onda nam se nikako ne piše dobro.

Jednako tako, svjesni smo da ovaj tekst vjerojatno nije trebalo objaviti i time dati dotičnome imalo dodatnog medijskog prostora, te iz istih razloga ovaj tekst objavljujemo tek sada (i na ovakav način)…

I ovdje obično dolazimo do dijela teksta kad bi obično napisali nešto poput “pogledajte video”, ali zapravo NEMOJTE!

Gledanjem ovakvih videa samo potičete ovakve likove da ih snimaju i dalje…

Kopirati
Drag cursor here to close