''Sigurno u prometu''

Natjecanje u Širokom Brijegu: Djeca iz Posušja i Gruda najbolje poznaju prometna pravila

U edukativno-preventivnom natjecanju sudjelovala su 44 učenika iz 11 škola s područja ŽZH.
AutoMoto / Flash | 19. 05. 2018. u 14:00 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Prvoj osnovnoj školi Široki Brijeg u subotu je održano natjecanje ''Sigurno u prometu'' za učenike osnovnih škola s područja Županije Zapadnohercegovačke. 

Teorijski dio natjecanja održao se u učionicama, a praktični u školskoj dvorani, a iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila te vještine upravljanja biciklom najbolja je bila Osnovna škola Ivana Mažuranića iz Posušja. Drugo mjesto u kategoriji škola pripalo je Osnovnoj školi Antuna Branka i Stanislava Šimića iz Drinovaca, a treće Osnovnoj školi fra Stipana Vrljića iz Sovića.

Foto: Bljesak.info / Natjecanje ''Sigurno u prometu'' u Širokom Brijegu (OŠ Ivana Mažuranića, Posušje)

U kategoriji djevojčica (22 natjecateljice) prvo mjesto osvojila je Gabrijela Begić iz Osnovne škole Vranić (općina Posušje) koja je, uz pehar i priznanje, dobila novi i bicikl. Drugo mjesto pripalo je Mariji Bušić iz Osnovne škole fra Stipana Vrlića iz Sovića dok je treća bila Nikolina Pandžić iz Osnovne škole Antuna Branka i Stanislava Šimića iz Drinovaca. 

Foto: Bljesak.info / Natjecanje ''Sigurno u prometu'' u Širokom Brijegu (Gabrijela Begić)

U kategoriji dječaka (22 natjecatelja) prvo mjesto osvojio je Marko Begić iz Osnovne škole Ivana Mažuranića iz Posušja koji je, uz pehar i priznanje, dobio i novi bicikl. Drugo mjesto pripalo je Filipu Glavašu iz Osnovne škole Antuna Branka i Stanislava Šimića iz Drinovaca dok je treći bio Ivan Čamber iz Osnovne škole Ivana Mažuranića iz Posušja.

Foto: Bljesak.info / Natjecanje ''Sigurno u prometu'' u Širokom Brijegu (Marko Begić)

U edukativno-preventivnom natjecanju sudjelovala su 44 učenika iz 11 škola s područja ŽZH. Organizatori su bili Auto moto klub Široki Brijeg i Auto moto savez u Bosni i Hercegovini, a cilj akcije je bilo povećati sigurnost u prometu.

Rezultati:

Foto: Bljesak.info / Konačni poredak - škole
Foto: Bljesak.info / Konačni poredak - djevojčice
Foto: Bljesak.info / Konačni poredak - dječaci
Kopirati
Drag cursor here to close