Sexy Giulia

Najljepše tijelo u svijetu automobila pripalo je 'djevojci' pod imenom Giulia

AutoMoto / Flash | 27. 10. 2016. u 12:42 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alfina limuzina srednje klase osvojila je nagradu stručnjaka koji se bave proizvodnjom automobila

Alfa Romeo Giulia osvojila je prestižnu nagradu EuroCarBody za 2016. za dizajn i konstrukciju koju dodjeljuje Automotive Circle International, udruga stručnjaka za dizajn, materijale te procese i proizvodnju automobila. Njihova godišnja konferencija održala se pred nekoliko dana u Bad Nauheimu pored Frankfurta, a Alfa Romeo Giulia je nagradu osvojila prošavši što i svi ovogodišnji konkurenti - pregled dvadeset ključnih točaka.

Giulia je osvojila 39,46 bodova od mogućih 50, a eksperti su je izabrali iako su u konkurenciji bili Honda NSX, Volvo V90, Bentley Bentayga, Aston Martin DB 11, Land Rover Discovery, Peugeot 3008 i Škoda Kodiaq. Razlog za to je konstrukcija koja je ujedno rigidna i lagana te napravljena od kombinacije aluminija i karbonskih vlakana.



Zbog toga nije čudno da je Alfa Romeo Giulia osvojila pet zvjezdica EuroNCAP, i to po strožem režimu testiranja, s time da u slučaju sudara svoje odrasle putnike štiti rezultatom od 98 posto, više od bilo kojeg drugog automobila na svijetu. Mi se slažemo sa stručnjacima, nedavno smo napisali da je tijelo Alfa Romeo Giulie sjajno, a u Veloce izvedbi čak i vrlo seksi, piše Tportal.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close