AMK EXTREME

Najbrži Mostarci pokupili zaslužene nagrade

Upriličena svečana dodjela priznanja u auto-moto i karting sportu Bosne i Hercegovine.
AutoMoto / Flash | 13. 12. 2018. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda u Cazinu, gradu koji živi automobilistički sport, u organizaciji Sportskog auto-moto Saveza BiH te AMK  Extra-sport iz Cazina, održana je dodjela nagrada i priznanja za auto-moto i karting sport u Bosni i Hercegovini.

Mostarski klub AMK Extreme i ove godine zabilježio značajne rezultate u utrkama ubrzanje. Unatoč jakoj konkurenciji, AMK Extreme je i ove godine postao viceprvak Bosne i Hercegovine.

U klasi automobila na zadnji pogon, P2-PRO RWD, Goran Krešić osvojio je drugo mjesto , dok odma iza njega slijedi klupski kolega Jozef Ambruž. Klupski član iz Sarajeva Irvin Ibrović osvojio je drugo mjesto u klasi automobila na prednji pogon, P1-PRO FWD, te treće mjesto iste klase u prvenstvu regije koja uključuje Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Srbiju. Mostarac Antonio Antunović, osvojio je treće mjesto klase P1-PRO RWD.

Iako u svijetu automobilistički sport se smatra jednim od elitnih sportova, u Bosni i Hercegovini on opstaje samo zahvaljujući entuzijastima i ljubavi prema automobila samih natjecatelja, kako u utrkama ubrzanja, tako i u ostalim disciplinama auto sporta.

Kopirati
Drag cursor here to close