Oldschool Street Race Mostar 2019

Najbrži automobili Balkana stižu u Mostar

AMK Extreme u ovom trenutku je vodeći klub u prvenstvu Bosne i Hercegovine.
AutoMoto / Flash | 04. 06. 2019. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po četvrti put u organizaciji AMK Extreme Mostaru 15.-16.6.2019. održati će se međunarodna utrka ubrzanja pod nazivom "Oldschool Street Race Mostar 2019" na pomoćnoj pisti mostarske zračne luke.

Utrke ubrzanja u disciplini A10 odobrene su od strane međunarodne automobilističke federacije (FIA) i bodovati će se za Šampionat Bosne i Hercegovine i Srbije te Prvenstvo Hrvatske. 

Mostarska utrka prepoznata je kao jedna od najboljih i najposjećenijih utrka u regiji, gdje se natječe preko 150 automobila od kojih neki broje i preko 1000 konjskih snaga, a do sto kilometara na sat dojure brže od mnogih super automobila. 

Utrke koje se boduju za prvenstvo voze se po klasama PRO RWD (pogon na zadnje točkove), PRO FWD (pogon na prednje točkove), PRO AWD ( pogon na sva četiri točka), te PRO DIESEL klasa u kojoj nastupaju svi dizel automobili bez obzira na vrstu pogona.

Također, utrka u organizaciji Auto moto kluba Extreme poznata je po tome što kraj službenog natjecanja, organizira utrke ubrzanja po sekundnim klasama gdje se mogu okušati svi zainteresirani koji smatraju da imaju brz automobil. Jedini uvjet jeste da se prijave za utrku izvrše u datom roku.

U nedjelju je najavljen i Db Drag i Street Style gdje će se moći vidjeti i najljepše sređene i najglasnije automobile na Balkanu, kao i Oldtimer show uz pomoć prijatelja iz Oldtimer Cluba Mostar.

AMK Extreme u ovom trenutku je vodeći klub u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

Klub se želi i ovim putem zahvaliti svim sponzorima i prijateljima Kluba i želi dobrodošlicu svim natjecateljima i posjetiteljima utrke!

Kopirati
Drag cursor here to close