Čestitke

Nagrada '2017 Excellent Marketing Performance CIS & EE' za Hyundai Auto BH

Glavni grad Crne Gore, Podgorica, bila je domaćin konvencije “Regional Partner Convention 2018 CIS & EASTERN EUROPE“, kojoj je nazočilo 97 sudionika iz 13 zemalja regije.
AutoMoto / Flash | 23. 05. 2018. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosnu i Hercegovinu na ovoj konvenciji predstavljali su „Hyundai Auto BH“, kao generalni uvoznik Hyundai vozila za našu zemlju, te ovlašteni trgovci i serviseri, “Auto Plus“ Banja Luka, AC „Ganjgo“ Matuzići (Doboj Jug) i „Auto start“ Mostar.

Tijekom konvencije, bosansko-hercegovački distributer je održao prezentaciju na temu „Energizing Hyundai Brand using Brand Collaboration“ gdje je sudionicima prezentirao važnost suradnje među brendovima s ciljem povećanja zastupljenosti i svjesnosti jednog brenda na tržištu. I ove godine, generalni uvoznik Hyundai vozila za BiH, je osvojio nagradu.

Ovaj put uručena je nagrada „2017 Excellent Marketing Performance CIS & EE“ za izvanredne ostvarene rezultate u polju marketinga na BH tržištu. Nagradu je uručio g. Uk Lee, Direktor Regionalnog ureda za CIS & Eastern Europe. Tom prilikom je direktor Hyundai Auto BH, g. Mirza Juzbašić izjavio:

„Veoma sam ponosan što je ova nagrada završila u rukama BH distributera. S obzirom na marketinške aktivnosti, koje redovno provodimo kroz svakodnevni rad, zasigurno mogu reći da smo je i zaslužili. Zahvaljujem svima onima koji su svojim radom i trudom doprinijeli da ova nagrada stigne do nas, a posebnu zahvalnost dugujem marketing odjelu i kolegici Amri Makan. Hvala još jednom g. Uk Lee-ju i svim kolegama iz Regionalnog ureda što su prepoznali naše zalaganje u cilju da Hyundai brend predstavimo u što boljem svjetlu.“

“Hyundai Auto BH” je već godinama neizostavni dio najvećih projekata i manifestacija koje se održavaju u našoj zemlji. Ovom prilikom samo ćemo posjetiti da je Hyundai ponosni sponzor NSBIH i „A“ reprezentacije, službeni prijevoznik „Sarajevo Business Forum-a“, partner „Sarajevo polumaratona“, prijatelj Košarkaškog i Rukometnog saveza BiH, službeni prijevoznik „Red Bull Cliff Divinga“ koji se održava u Mostaru, te „Nivea Fashion Week“. Na ovaj način doprinose lokalnoj zajednici, a samim tim i podižu svjesnost Hyundai brenda u BiH, što su i prepoznali iz Hyundai Motor Company.

Ovo nije prvi put da jedna ovako značajna nagrada dolazi u ruke kompanije „Hyundai Auto BH“. Naime, na istoj konvenciji održanoj 2016. godine u Dubrovniku, “Hyundai Auto BH“ dobio je nagradu za najboljeg regionalnog distributera u 2015. godini.

Kopirati
Drag cursor here to close