Zbog kiše

Na brojnim dionicama učestali odroni

Jednom trakom prometuje se i na magistralnoj cesti M-16 Banja Luka - Crna Rijeka u mjestu Dabrac, gdje su u tijeku radovi na sanaciji odrona.
AutoMoto / Flash | 19. 03. 2019. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjeverozapadnim krajevima na dionicama u višim predjelima Bosne i Hercegovine mjestimično ima raskvašenog snijega na kolniku. 

Slab snijeg povremeno pada i u ostalim krajevima na dionicama preko prijevoja, ali se, za sada, ne zadržava. 

U ostalim krajevima prometuje se po pretežno mokrom kolniku, a na brojnim dionicama učestali su odroni. Savjetuje se opreznija vožnja i napominje se da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno do 15. travnja.  

Na magistralnoj cesti M-17 Zenica - Nemila zbog sanacijskih radova u tunelu Vranduk II, prometuje se naizmjenično, jednom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju. Tijekom dana, zbog pojačanog prometa vozila, moguća su duža zadržavanja na ovoj dionici.  

Jednom trakom prometuje se i na magistralnoj cesti M-16 Banja Luka - Crna Rijeka u mjestu Dabrac, gdje su u tijeku radovi na sanaciji odrona.  

Na magistralnoj cesti M-16.4 Novi Travnik - Bugojno zbog radova na rekonstrukciji mosta na ulazu u Bugojno, na snazi je zabrana prometovanja za teretna vozila preko 7 tona ukupne mase. Alternativni pravac za ovu kategoriju vozila je preko Travnika i Donjeg Vakufa. 

Na graničnim prijelazima ne čeka se duže od 30 minuta.  

Iz sigurnosnih razloga obustavljen je promet  za teretna vozila i autobuse na prometnicama prema i od mosta graničnog prijelaza Brčko - Gunja. 

Zbog radova u Hrvatskoj obustavljen je promet za sve kategorije vozila na graničnom prijelazu Bosanski Novi - Dvor, priopćeno je iz IC BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close