Uspori, policija

My Patrol: Aplikacija koja upozorava vozače na radare i policijske patrole

Korisnici aplikacije My Patrol jednim klikom prijavljuju uočenu policijsku patrolu, a sustav upozorava sve ostale korisnike gdje se nalaze prijavljene patrole.
AutoMoto / Flash | 20. 06. 2018. u 07:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

My Patrol je aplikacija koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari.

Korisnici ove aplikacije jednim klikom prijavljuju uočenu policijsku patrolu, a sustav upozorava sve ostale korisnike gdje se nalaze prijavljene patrole.

Moja patrola omogućava svim korisnicima da samo jednim klikom prijave primjećenu policijsku patrolu i da uvijek budu obaviješteni o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Također, svaki korisnik može da potvrdi ili negira prijavljenu patrolu.

Uz pomoć složenog algoritma računa se pouzdanost svakog korisnika, vjerojatnoća postojanja patrole i uvijek se prikazuju maksimalno precizni podaci svim korisnicima.

Svaki vaš glas se bilježi i ukoliko dajete istinite informacije vaša pouzdanost se povećava ili smanjuje ukoliko dajete lažne informacije. Takođe možete ostaviti komentar za izabranu patrolu. 

Što mi je potrebno kako bih postao korisnik Moje patrole?

Potrebno je da posjedujete telefon sa Android ili iOS platformom, da instalirate Moju patrolu i da se registrirate kao punopravni član. Svaki član Moje patrole je dužan da daje istinite podatke o patrolama koje prijavljuje i zauzvrat dobiva točne informacije o drugim policijskim patrolama koje su na terenu, a koje su prijavljene od strane drugih članova.

Da li je korištenje Moje patrole legalno?

Naravno, ovim ne kršimo nijedan član zakona i slične stvari postoje širom svijeta. Informacije o pozicijama policijskih patrola bi trebalo da budu javne i dostupne svim korisnicima.

Još neki savjet?

Ukoliko koristite Moju patrolu, savjet je da nabavite držač za telefon za auto i auto punjač za telefon. Moja patrola se ponaša kao GPS navigacija, i pozadinsko svjetlo telefona je stalno uključeno, tako da je savjet koristiti auto punjač, dok će vam držač za telefon olakšati korištenje. S obzirom da se pri korišćenju Moje patrole učitavaju Google mape putem interneta i uspostavlja veza sa serverom, očekujte određeni internet protok, koji je zanemariv, naročito ukoliko u okviru svog mobilnog paketa imate uključen određeni internet protok.

Ova aplikacija ima preko 140.000 korisnika.

Aplikaciju možete preuzeti preko Google Playa i App Storea.

Kopirati
Drag cursor here to close