Moguće je

Musk je zaljubljen u Cybertruck

Što Elon Musk misli, korisnici Twittera u pravilu prvi doznaju. Tako je otkrio i što misli o Teslinu Cybertrucku te, vjerojatno, mnoge i iznenadio.
AutoMoto / Flash | 16. 07. 2021. u 18:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cybertruck neće mijenjati dizajn, bez obzira na rezultate prodaje koji bi, kako je šef Tesle Elon Musk priznao fanovima na Twitteru, mogli vrlo lako podbaciti.

Da budem iskren, uvijek postoji šansa da će Cybertruck podbaciti, zato što je toliko različit od svega ostaloga. Nije me briga. Stvarno ga volim čak i ako se drugima ne sviđa.

Druga vozila izgledaju kao kopije iste stvari, no Cybertruck izgleda kao da su ga napravili izvanzemaljci iz budućnosti, napisao je Musk u odgovoru fanovima na Twitteru.

Cybertruck je javnosti predstavljen u studenom 2019. godine, a svima je odmah zapeo za oko njegov posve neobičan trapezoidni dizajn.

Iako je Musk razmišljao o promjeni prvotnog dizajna i smanjenju kolosalne veličine tog vozila, na kraju je ipak odlučio - sve ostaje kako jest jer se u međuvremenu potpuno zaljubio u taj dizajn, javlja Zimo.

Dosad je rezervirano oko milijun Cybertruckova, no kad će prvi primjerak izaći s proizvodne linije i biti isporučen, i dalje je nepoznato.

Dotad će ostati nepoznato i hoće li Cybertruck doista i zadržati svoj dizajn prikazan 2019. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close