Škoda

Mostarac najbolji servisni tehničar u BiH

AutoMoto / Flash | 24. 03. 2017. u 11:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sanel Tipura, iz Hercegovina auto iz Mostara, proglašen je najboljim u kategoriji Škoda servisni tehničar objavljeno je iz tvrtke Porsche Sarajevo d.o.o., nakon što je proteklog vikenda održano državno finalne ovlaštenih servisera Škoda Challenge.

Nakon on-line kvalifikacijskih ispitivanja u kojima se natjecalo 40 kandidata, na državno prvenstvo se kvalificiralo devet najboljih. Svoje znanje su pokazali u tri kategorije: servisni savjetnik, servisni tehničar i prodavač Originalnih dijelova i opreme.

Pored Tipure, tim koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na internacionalnom Škoda Challenge čine: u kategoriji Škoda Servisni savjetnik: Nedim Šaković, Brijest iz Gračanice te u kategoriji Škoda Prodavač dijelova: Nikola Žigić, Autorad iz Pelagićeva.

''Zahvaljujemo se svim sudionicima a našim predstavnicima na internacionalnim natjecanju želimo mnogo uspjeha'', rekao je Omer Kozadra, Rukovodilac Postprodaje Porsche BH.

''Naša reprezentacija će ove godine nastojati pokazati da smo spremni na sve izazove, te da među našim kadrovima uistinu rade stručni, školovani i vrijedni serviseri. Konkurencija će zasigurno biti jaka ali će bosanskohercegovački tim stati rame uz rame s najjačim i dostojno braniti boje naše zemlje i Škoda brenda'', izjavio je Dario Krajina, vođa bh Škoda Challenge tima.

Kopirati
Drag cursor here to close