Radovi

Mostar: Obustava prometa u Ulici Kneza Branimira

AutoMoto / Flash | 09. 08. 2017. u 11:37 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog radova, danas u vremenu od 17:00 do 20:00 sati na M-6.1 prolaz kroz Mostar (ulica Kneza Branimira) bit će obustavljen promet u kolničkoj traci u pravcu Širokog Brijega, dok će se promet u kolničkoj traci u pravcu Rondoa odvijati nesmetano.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita (na relaciji Šarića džamija - Lučki most) i u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića), dok je u ulici kardinala Stepinca (dionica od Hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za promet, a lijeva je otvorena za dvosmjerni promet, priopćeno je.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Doljani, Brod (oba pravca), Gabela Polje, Bijača, Izačić (izlazak).

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog uklanjanja avionske bombe, danas u vremenu od 11:00 do 13:00 sati doći će do obustave prometa na graničnom prijelazu Brod.

Granični prijelazi za pogranični promet Imotica - Duži i Slano - Orahov Do, između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine privremeno su prekategorizirani u granične prijelaze za međunarodni promet putnika.

Kopirati
Drag cursor here to close