Jedan je McLaren

Mlada Bayernova zvijezda ponovno se dočepala McLarena

U utorak je Comanova supruga Sephora došla po svog dragog McLarenovim modelom 570S Spider. Ovaj ljepotan na četiri kotača ima snagu od 570 KS, razvija brzinu do 328 km/h, a košta više od 200.000 eura.
AutoMoto / Flash | 15. 05. 2019. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Većina nogometnih zvijezda rado pokazuje svoje konjske snage izvan terena, najčešće ukroćene u luksuzne i skupocjene marke najpoznatijih proizvođača rijetkih automobila. Ima i onih koji se ne mogu opredijeliti za samo jednu (omiljenu) marku pa u svojoj garaži drže po nekoliko komada bijesnih šklopocija.

Jedan od onih koji vjerno slijede McLarenove sportske modele je igrač Bayerna Kingsley Coman (22).

Nakon što je uoči Božića prošle godine na zaleđenoj cesti blizu Münchena razbio svoj skupocjeni McLaren 720S Coupé, Coman je bio ''osuđen'' na službeni klupski Audi. U međuvremenu, u blizini Bayernova stadiona 'ukazao' se ponovno jedan McLaren.

Foto: Bild / McLaren 720S Coupé nakon udesa

U utorak je Comanova supruga Sephora došla po svog dragog McLarenovim modelom 570S Spider. Ovaj ljepotan na četiri kotača ima snagu od 570 KS, razvija brzinu do 328 km/h, a košta više od 200.000 eura.

Zanimljivo je da su trgovci uspjeli prodati Comanov oštećeni McLaren 720S Coupé za 60.000 eura, iako je službeno tada pretrpio totalnu štetu. Taj automobil je inače nov koštao 290.000 eura.

Coman je u ovoj sezoni Bayernu nedostajao na 19 utakmica, a kako je sklon ozljedama, ovaj mladi nogometaš u jednome trenutku očajanja je izjavio kako će, ozlijedi li se još jednom teže, završiti nogometnu karijeru. Kasnije je kazao kako su ga pogrešno interpretirali.

"Kad ponovno budem stopostotno spreman, igrat ću na istoj razini ka ranije. Provocirati, to je moj stil igre", kazao je Coman za francuski Canal+.

Sad je kad je ponovno zdrav i kad ponovno vozi Mclaren, preostaje mu jedino što jače stisnuti po gasu... kako na cesti, tako i na travnjaku.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

22  #Merci

Objavu dijeli Coman Kingsley (@king_coman)

Kopirati
Drag cursor here to close