Auto Media Group

Miro Sesar dobitnik priznanja Menadžer 2018.

U 19. po redu izboru za ''Automobil godine u Bosni i Hercegovini'' u organizaciji Auto Media Grupe, vrijedno priznanje za najboljeg menadžera godine u kategoriji – vozila, ove godine pripalo je Miri Sesaru
AutoMoto / Flash | 23. 02. 2018. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Auto Media Grupe i njihovog tradicionalnom Izbora automobila godine u Bosni i Hercegovini, Miro Sesar proglašen je menadžerom godine u kategoriji vozila kao prethodno nominovani predstavnik ispred Renaulta i Dacije. Ovo je treće priznanje za najboljeg menadžera godine koji dolazi iz Renaulta od kada manifestacija postoji.

U 19. po redu izboru za ''Automobil godine u Bosni i Hercegovini'' u organizaciji Auto Media Grupe, vrijedno priznanje za najboljeg menadžera godine u kategoriji – vozila, ove godine pripalo je Miri Sesaru, koji je bio nominovan ispred brandova Renault i Dacia. Priznanje za najboljeg menadžera godine je izuzetno laskava titula, koju je 30-godišnji Sesar dostojanstveno i ponosno primio, osvojivši najviše glasova članova žirija.

''Prije svega bih se želio zahvaliti svojim kolegama, koji svojim svakodnevnim radom doprinose ostvarenju našeg osnovnog cilja, a to je ispunjenje svih očekivanja naših cijenjenih kupaca. Ova nagrada mi stvarno mnogo znači i biće mi podstrek da budem jači i bolji u budućnosti'', izjavio je Sesar prilikom uručenja zaslužene nagrade.

Miro Sesar je voditelj flotne prodaje za Renault i Dacia vozila u kompaniji GUMA M, čija prodaja lani je zabilježila porast od 14, odnosno 28 posto. Istovremeno, u 13 godina, koliko postoji Izbor za najboljeg menadžera godine u okviru Auto Media Grupe, Renault je, kao jedan od ključnih proizvođača automobila na bh. tržištu, iznjedrio tri dobitnika ovog priznanja.

Kopirati
Drag cursor here to close