Oko 17 sati

Mini maraton će obustaviti promet iz pravca Širokog Brijega prema Mostaru

AutoMoto / Flash | 07. 05. 2016. u 06:16 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi, prometuje se sporije, pa se vozači upozoravaju na oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometovanja.

Sporije odvijanje prometa očekuje se i na M-17 Čapljina –Doljani (na mostu u Višićima).

Zbog održavanja mini maratona na dionici M-6.1 Polog - Široki Brijeg, promet će iz pravca Širokog Brijega prema Mostaru biti obustavljen u 17:45 sati, a iz pravca Mostara prema Širokom Brijegu u 17:55 sati, tako da će se vozila iz pravca Mostara prema Širokom Brijegu pustit odmah iza policijske patrole koja će se kretati usporeno iza maratonaca, dok će iz pravca Širokog Brijega prema Mostaru promet biti obustavljen najviše 30 minuta.

Povodom otvaranja Ferhat-pašine džamije u Banja Luci, na području FBiH zabrana je prijevoza eksplozivnih materijala večeras do ponoći. Iz istog razloga sutra do ponoći zabrana je pometa za teretna vozila preko 7,5t ukupne mase na svim magistralnim i regionalnim cestama koje vode prema Banja Luci. Dodatno, na području koje pokrivaju CJB Banja Luka i CJB Prijedor prijevoz eksplozivih materijala zabranjen je do nedjelje do ponoći.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close