Karavana po BiH

Testiraj prvi: Mercedesova A-klasa limuzina stiže u Mostar

Model limuzine posjeduje i sve poznate vrline A-Klase
AutoMoto / Flash | 07. 10. 2019. u 17:28 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna A-Klasa je po prvi put dobila svoju limuzina verziju! Budite među prvima koji će upoznati i testirati ovu kompaktnu, sportsku limuzinu u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Mercedesa BiH.

Karavan A-Klase starta u Živinicama, 7. listopada. Ovlašteni Mercedes-Benz partner Star Centar d.o.o.će otvoriti vrata svog salona svim zainteresiranima da testiraju najmanju limuzinu iz Mercedes-Benz portfolija.

Karavan A-Klasa Limuzina seli se 8. listopada u glavni grad gdje će STARline d.o.o. svojim gostima predstaviti ovaj model, uz mogućnost probne vožnje i iskustva iz prve ruke, priopćeno je.

Foto: PR / Mercedesova A-klasa limuzina

Mostar dočekuje karavan A-Klase Limuzine već u srijedu, 9. listopada, u salonu ovlaštenog Mercedes-Benz partnera Auto Lijanovići d.o.o.

Banjalučka publika će imati priliku da se upozna sa novom limuzinom iz brenda Mecedes-Benz u četvrtak, 10. listopada, kada je planiran dan otvorenih vrata u Auto kući Jajčević d.o.o.

Inače, predstavljena je publici na ovim prostorima prvi put na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u ožujku 2019. godine, stoji u priopćenju.

Foto: PR / Mercedesova A-klasa limuzina

A-Klasa Limuzina nalazi se u samom vrhu kompaktnog segmenta kad je u pitanju prostor za glavu u zadnjem dijelu, dok široki otvor prtljažnika omogućava praktičan i lak utovar i istovar čak i većeg prtljaga.

Model limuzine posjeduje i sve poznate vrline A-Klase. Tu spadaju moderni, učinkoviti motori, visoka razina sigurnosti zahvaljujući vrhunskim sustavima asistencije u vožnji, kao i intuitivni i pametni infotaiment sustav MBUX (Mercedes-BenzUserExperience).

Pored toga, nova A-Klasa Limuzina ima najniži aerodinamični otpor čime brani svjetski rekord modela CLA Coupe. Dobra aerodinamika presudni je čimbenik i za niske vrijednosti potrošnje goriva, priopćeno je iz Mercedesa.

Kopirati
Drag cursor here to close