Less is more

Mercedes G u izvedbi Mansorya: Ukus ili ipak ne?

AutoMoto / Flash | 12. 01. 2017. u 09:04 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mercedes G-klasa je danas među rijetkim SUV-ovima koji pruža ono zbog čega i nosi titulu SUV-a. Međutim, sve se manje koristi za izlete na negostoljubive ceste, a sve više kao automobil za manekenke, nogometaše i ostale koji žele svoju veličinu dodatno isticati. A Mansory im u tome očito pomaže, piše Dnevnik.hr.

Mansory ne trebamo posebno opisivati te isticati. Njihove kreacije sve govore. Smatraju kako G-klasa nije dovoljno impozantna te svojim proširenjima na kockastom tijelu ovog automobila žele napraviti čudo.



Ako se to može predstavljati kao čudo. Tako njihova proširenja uključuju izdužene blatobrane, prednje i stražnje branike te kojekakve dodatke na vratima. Sve je to izrađeno od karbonskih vlakana, a tijelo G-wagena proširuju za 40 mm.

Sva navedena proširenja koštaju 36 000 KM. Onima kojima to nije dovoljno, mogu naručiti i novi poklopac motora, drugačiji krov i spojler. Kupci također mogu odabrati i novi set felgi od 21″ do 23″, svakojake nadogradnje interijera (možete zamisliti kakve) te cijeli niz preinaka motora.

Kopirati
Drag cursor here to close