Utorak 13.07.2021. od 17:30 sati

Mepas Mall Granturismo Show

U utorak, 13.07.2021. na platou Mepas Malla očekuje vas Granturismo Show!
AutoMoto / Flash | 09. 07. 2021. u 15:11 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Odlične vijesti za sve ljubitelje brzine, adrenalina i elegancije! Ako vam pažnju privlače luksuzni i moćni automobili nadrealnih brzina koji bude osjećaj adrenalina pri samom pogledu, onda je ovo događaj koji ne smijete propustiti!

U svom kalendaru zabilježite utorak, 13.07.2021. jer vas na platou Mepas Malla očekuje Granturismo Show!

Najnoviji modeli, kao što su Lamborghini, Ferrari, McLaren su samo neki od razloga da se u utorak od 17:30 sati nađete među prvima na platou Mepas Malla gdje ćete uživati u izložbi genijalnih automobila koji će vas osvojiti svojim moćnim dizajnom i nevjerojatnim performansama!

Ekskluzivni spektakl raskošnih modela Granturismo karavane, u svom je pohodu odabrao upravo naš centar, i dao idealnu priliku svim posjetiteljima da uživaju u pogledu koji ostavlja bez daha! Dok će posjetitelji uživati u limenim zvijerima, vlasnici automobila osvježit će se uz Jack Daniel's koktele partnera G3 Spirits.

Izuzetno rijetki i najnoviji modeli će po prvi put biti prikazani na našim prostorima, što je razlog više da prisustvujete ovom spektaklu! Prekrasni primjeri iz svijeta luksuznog automobilizma učinit će Mepas Mall Granturismo Show događajem koji ne smijete propustiti!

Dođite po svoju dozu adrenalina!


Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close