''SEAT Ladies Driving Day”

Ljubav na prvi pogled

Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, za dame organizirali testnu vožnju novih modela SEAT vozila
AutoMoto / Flash | 15. 05. 2018. u 13:50 Bljesak.info
Kopirati

Kada se susretnu elegancija i ljepota, neminovna je ljubav na prvi pogled.
I upravo tako, srca dama osvojili su elegantni i atraktivni modeli novih SEAT vozila.

“SEAT Ladies Driving Day”, naziv je nezaboravnog druženja kojeg su 11.5.2018. godine organizirali Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, a kojom prilikom su dame testirale nove modele SEAT vozila, Ateca, Arona, Leon i Ibiza.

Sudionice ove manifestacije imale su priliku testirati deset vozila na zanimljivoj ruti od Sarajeva do Mostara, i nazad.

Već na prvoj pauzi, uz doručak i dobro raspoloženje u Restoranu Orahovica, dalo se naslutiti da su sudionice projekta naprosto očarane novim SEAT modelima.

Posebno oduševljenje izazvalo je testiranje rijetkih i prestižnih modela kao što su Leon CUPRA ST, porodični sportski automobil sa impresivnih 300 KS i pogonom 4x4, i ATECA FR 4x4, elegantni sportski SUV.

Na raspolaganju je također bio i sportski crossover ARONA FR jedan od trenutno najtraženijih automobila u Europi.

Potvrda pozitivnih utisaka stigla je pri dolasku u Mostar, gdje je u prekrasnom ambijentu restorana Romanca, upriličena i prezentacija o SEAT-u.

Nakon ručka i ugodnog razgovora, organizatori su priredili i posebne beauty trenutke.
U saradnji s kompanijom Orbico i brandom Shiseido, predstavljeni su noviteti, gdje su gošće testirale najnovije proizvode, poslušale savjete vizažista i sa sobom ponijele vrijedne poklone.

Kopirati