Od 25. do 28. lipnja

Ljetni Auto show umjesto ''Sajma automobila Sarajevo''

Ova manifestacija biti će organizirana umjesto „Sajma automobila Sarajevo“, koji je trebao biti održan od 27. do 31. svibnja ove godine u zatvorenom prostoru Centra Skenderija.
AutoMoto / Flash | 11. 06. 2020. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Auto 4x4 Club organizira Ljetni AUTO SHOW koji će, u sklopu akcije ''Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini'', biti održan od 25. do 28.6.2020. godine na Trgu ispred BBI Centra u Sarajevu.

Ova manifestacija najavljena je umjesto ''Sajma automobila Sarajevo'', koji je trebao biti održan od 27. do 31.5. ove godine u zatvorenom prostoru Centra Skenderija. Novi termin održavanja Sajma je proljeće 2021. godine. 

''Sarajevska izložba automobila'' u Centru Skenderija održat će se kako je i planirano od 16. do 20.12. ove godine. 

AUTO SHOW će biti realiziran u okviru ''Akcije za sigurnost na cestama'' koju provodi Svjetska automobilistička organizacija (FIA) na osnovu Rezolucije Ujedinjenih naroda A/RES/64/255 od 10. svibnja 2010. godine, koja utvrđuje dokument UN - Deceniju akcije za sigurnost u prometu na cestama 2011. - 2020. godine.

Na Trgu ispred BBI Centra će biti izložena  trkaća vozila, old timeri, nova vozila, i kartinzi za najmlađu populaciju, vozila i oprema prometne policije i BIHAMK-a, te radari i ostala prateća oprema za kontrolu prometa.

Sudjelovat će i IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sa svojim programom zaštite najmlađih sudionika u prometu i druga udruženja čije su aktivnosti vezane za sigurnost u prometu, priopćili su organizatori.

Za mališane će na spomenutoj lokaciji biti napravljen i mali poligon gdje će im se, u sklopu susreta sa neobičnim vozilima, dijeliti i brošure te edukativne bojanke sa korisnim informacijama o sigurnosti u prometu.

Kopirati
Drag cursor here to close