Samo 150 komada

Land Rover spremio najmoćnijeg Defendera ikada sa 400 KS

Works V8 je kolekcionarsko izdanje koje ima 400 konjskih snaga proizvedenih iz petolitrenog V8 motora koji je daleko od tradicionalnog dizelskog motora od 120 konjskih snaga.
AutoMoto / Flash | 17. 01. 2018. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Land Rover ove godine slavi 70. obljetnicu tvrtke i spremili su limitiranu verziju Defendera Works V8 koji će biti napravljen u samo 150 primjeraka. Iako je ikona Land Rover Defender izašla iz proizvodnje prije dvije godine, ona nije potpuno ugašena. Za 70. obljetnicu čeka nas do sad najbrža i najmoćnija verzija Land Rover Defendera ikad proizvedena.

Defender Works V8 je poseban model iz divizije Land Rover Classic automobila. Početna cijena ovog tenka će biti 330 000 KM, što je za skoro 100 000 KM više od Range Rover V8 Autobiography modela.

  / Land Rover Defender Works V8 

Works V8 je kolekcionarsko izdanje koje ima 400 konjskih snaga proizvedenih iz petolitrenog V8 motora koji je daleko od tradicionalnog dizelskog motora od 120 konjskih snaga. 'Mrcina' od 400 konjskih snaga bit će uparena sa automatskim mjenjačem od osam stupnjeva koji uključuje sportski način rada koji će ovaj tenk ispaliti do 100 km/h za nevjerojatnih 5.6 sekundi, dok je maksimalna brzina ograničena na 170 kilometara na sat.

Limitirana verzija Defendera će biti dostupna u kratkoj i dužoj inačici, popularna 'devedesetka' i 'stodesetka' opremljena 18 inčnim aluminijskim kotačima s gumama za sve terene.

  / Land Rover Defender Works V8 

Defenderova robusna priroda se nije promijenila i kao takav i dalje ima pogon na sve kotače sa prednjim i stražnjim osovinama napravljene kao 'nesalomljive'.

Osim kotača, vanjski izgled je ostao potpuno vjeran standardnom modelu. Dostupno je osam osnovnih boja.Ručke za vrata, pokopac spremnika za gorivo i natpis za poklopcu motora su napravljeni u strojno obrađenom aluminijumu,a dodani su i Bi-LED prenja svjetla. Za komfort će biti zaslužna Recarova kožna sportska sjedala, a kontrolna tabla, obloge vrata su ukrašene kožom.

  / Land Rover Defender Works V8 
Kopirati
Drag cursor here to close