Drastična odluka

Lamborghini više ne sudjeluje na salonima automobila

Kompanija Lamborghini donijela je odluku da ne sudjeluje na salonima automobila već da se fokusira na manje, ekskluzivnije događaje se i nalazi najveći dio njihovih klijenata.
AutoMoto / Flash | 16. 06. 2020. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da su saloni automobila u velikoj krizi, iako još uvijek ne i stvar prošlosti, postalo je jasno još prije par godina, kada su veliki proizvođači automobila počeli da „preskaču“ određene manifestacije u cilju smanjenja troškova.

Jedan od prvih bio je i Lamborghini, koji je selektivno sudjelovao samo na manifestacijama koje su mu bile važne za određena tržišta, a nakon krize u koju je auto-industrija upala uslijed pandemije, donesena je i nova, drastična odluka.

Naime, kompanija iz Sant'Agata Bolognese više neće sudjelovati na salonima automobila već će se fokusirati na manje, ekskluzivnije manifestacije gdje se zapravo i najviše susreću sa klijentelom koja kupuje automobile poput Lamborghinia.

Ukoliko kompanija ostane pri tom stavu, to znači da je Lamborghini Sian FKP 37 ujedno i posljednji model koji je predstavljen na tradicionalan način, pred publikom na Salonu automobila u Frankfurtu, 2019. godine, piše Top Speed.

 

Kopirati
Drag cursor here to close