Uragan

Lamborghini Huracan od 610KS stigao na naše ceste

Lamborghini u borbi s našim cestama!
AutoMoto / Flash | 04. 07. 2018. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navikli smo da supersportske automobile gledamo veoma rijetko na našim cestama, obično u obliku kakve promotivne karavane koja brzo  dođe i još brže nestane. No, i tome se bliži kraj, jer AS Kramar upravo dovršava posao prodaje jednog Lamborghini Huracana u našoj zemlji!

Iako se vozni park u našoj zemlji bitno promijenio u zadnjih dvadesetak godina, pa sada imamo na cesti apsolutno šarolik dijapazon vozila, uglavnom svih marki i godišta, nekako je segment supersportskih, odnosno GT automobila, ostao na pokojem rijetkom primjerku svoje klase.

Od sada se može uživati i uživo!

Većinu Ferrarija, Lamborghinija, Porschea, Jaguara ili Bentleya uglavnom i dalje gledamo u magazinima, na TV-u, preko interneta, putujemo u inozemstvo ne bi li ih doživjeli u stvarnosti – ili ih vidimo ovdje u veoma rijetkim prilikama kada kakva promotivna karavana ljubitelja i vlasnika GT automobila stigne na jedan dan, samo da bi već sutradan odlepršala dalje na svom putu uživanja u brzini.

  / Lamborghini Huracan Coupe LP 610-4

No, polako, ali sigurno, i tu se stvari mijenjaju. Neki dan je ugledna auto kuća specijalizirana za prodaju polovnih vozila, AS Kramar, u svoju ponudu uvrstila i zbilja jedan ekskluzivan primjerak tehnologije na četiri kotača – Lamborghini Huracan! Bijeli superautomobil, model iz prošle, 2017. godine, odmah je privukao pažnju svih stalnih i povremenih posjetitelja internet stranice AS Kramar, a nije trebalo proći ni 24 sata pa da se o bijelom Lambu počne pričati u krugovima ljubitelja automobila u našoj zemlji, kojih svakako nije malo.

Prizor od kojeg zastaje dah

Bijeli Huracan LP 610-4 pravi je supersportski automobil, razvija impozantnih 610 KS, kako mu i ime kaže, a na tržištu je od 2014., kao zamjena za jednako atraktivan Gallardo. Dužinom od skoro 4,5 metara, širinom od skoro dva metra i visinom od samo metar i 16,5 centimetara, ovaj automobil jednostavno ne može ostati neprimijećen na cesti bilo gdje u svijetu, a kako neće kod nas, gdje, ponavljamo, ovakvi automobili i dalje spadaju u vrlo, vrlo rijedak prizor. Ovaj auto, što se tiče performansi, doslovce jede cestu!

  / Lamborghini Huracan Coupe LP 610-4

Iz auto kuće AS Kramar informirali su nas kako je jedan domaći kupac, inače već godinama vjeran ovoj auto kući, pokazao izuzetno interesovanje za automobil čija je cijena 390.000 KM, pregovori o kupnji su u zadnjoj fazi, tako da se nadamo da će bijeli Lambo ostati u Bosni i Hercegovini.

  / Lamborghini Huracan Coupe LP 610-4

Idemo dalje...

Naravno, čeka ga borba s našim cestama, ali ima li, na kraju krajeva, bojeg automobila za oprobati kvalitetu auto – puta, koji je u dugogodišnjoj fazi izgradnje u našoj zemlji? Bilo kako bilo, nadati se da će sve više domaćih kupaca biti u stanju u budućnosti voziti auto svojih snova, a to svakako i vama želimo.

I ne zaboravite, najbolja adresa za vaše auto snove je svakako AS Kramar, koji trenutno u ponudi ima 800 biranih vozila za svačiji ukus, u svojim salonima u Sarajevu, Banjaluci i Ljubuškom, a još 500 vozila je na lagerima u Hrvatskoj, Njemačkoj i Crnoj Gori.

  / Lamborghini Huracan Coupe LP 610-4
Kopirati
Drag cursor here to close